Άνδρας πλησίασε επιχειρηματία και του σύστησε τον 47χρονο ως τον επιστήμονα που θα θεράπευε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει. Έλεγε ότι είναι 20 χρόνια μπροστά και έπειθε τους ασθενείς να αγοράσουν μαντζούνια.
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον «μαϊμού» γιατρό που εξαπατούσε ανθρώπους που έπασχαν από σοβαρές ασθένειες, δίνοντάς τους μαντζούνια. Μάλιστα ο άνδρας φέρεται να είχε και συνεργό που «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του.
Σύμφωνα με μαρτυρία που παρουσίασε το MEGA, ένας άνδρας πλησίασε επιχειρηματία και του σύστησε τον 47χρονο ως τον επιστήμονα που θα θεράπευε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει.
«Ο Κ. με πήγε στον Κοντό για να με κάνει καλά. Ότι έχει ένα φίλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός γιατρός, θεραπεύει τα πάντα, με βότανα κυρίως. Ήταν φίλοι αυτοί οι δύο. Πήγα στον Κοντό, μιλήσαμε, ήταν γιατρός, ήταν βοτανολόγος, άνθρωπος της επιστήμης που χάριζε, γιατί εμένα μου είπε “χάρη στο κάνω, δεν θα βγάλω τίποτα από όλα αυτά, και μην πεις και πουθενά και τίποτα” σε γιατρούς δηλαδή, για τέτοια πράγματα, “μην πεις ότι κάνεις θεραπεία μαζί μου γιατί με πολεμάνε», ανέφερε ο επιχειρηματίας.
Το πρώτο ραντεβού κλείστηκε στο Κουκάκι, σε ένα διαμέρισμα σχεδόν κενό. Ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε ότι μόλις είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε νοικιάσει το χώρο για να τον μετατρέψει σε ιατρείο. Ύστερα του ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό», και επειδή το ποσό ήταν μεγάλο και για να μην τρομάξει το υποψήφιο θύμα τους, ο κοινός γνωστός, ο άνθρωπος που τους είχε φέρει σε επαφή, προσφέρθηκε να διευκολύνει τον επιχειρηματία.
«Μου είπε ότι θα στοιχίσει περίπου 15 χιλιάδες η θεραπεία, και είχα δώσει κάποια χρήματα, γύρω στα 500-700 ευρώ, και στη συνέχεια προσφέρθηκε αυτός που μου τον σύστησε να του δώσει 3 χιλιάδες ευρώ και να τα οφείλω εγώ σε αυτόν. Στη συνέχεια αυτός που μου τον σύστησε μου ζήτησε κάπου 6.800 περίπου, συν 3.000 που του χρωστούσα για τον γιατρό, 9.800. Μου στοίχισε περίπου 12.000 για όλη την ιστορία», προσθέτει ο επιχειρηματίας.
Έλεγε ότι είναι 20 χρόνια μπροστά και έπειθε τους ασθενείς να αγοράσουν μαντζούνια
«Βροχή» πέφτουν οι νέες αποκαλύψεις για τον «μαϊμού» γιατρό. Ανάμεσα στις δεκάδες νέες καταγγελίες, ξεχωρίζουν και πολύ σοβαρές περιπτώσεις. Ο ψευτογιατρός μάλιστα δεν δίσταζε να λέει στους ασθενείς ότι είναι 20 χρόνια μπροστά σχετικά με τις θεραπείες.
Σύμφωνα με τον Alpha, η Ασφάλεια ερευνά την περίπτωση και τέταρτου θύματος. Πρόκειται για έναν άνδρα μέσης ηλικίας, περίπου 40 ετών, που διέμενε στο Βόλο και όντας βαριά άρρωστος είχε επισκεφθεί και αυτός και η οικογένειά του τον «μαϊμού» γιατρό για να δώσει λύση στο πρόβλημά του.
Εκτός από την περίπτωση του μεσήλικα στο Βόλο, η Ασφάλεια ερευνά με ιδιαίτερη βαρύτητα και μία περίπτωση από τη Λαμία. Θυμίζεται ότι ο «μαϊμού» γιατρός πήγαινε πολύ συχνά στη Λαμία. Περισσότερες από τις 35 νέες καταγγελίες που έχουν οι αστυνομικοί είναι από την επαρχία.
Από την Τετάρτη οι άνθρωποι θα ξεκινήσουν να καταθέτουν στη ΓΑΔΑ σε ειδική ομάδα που έχει δημιουργηθεί στην Ασφάλεια, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η έρευνα θα πάρει πολύ καιρό.
Επιπλέον, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα χρήματα που έπαιρνε ο ψευτογιατρός. Επειδή ο Κοντοστάθης δεν έχει τίποτα στο όνομά του, οι έρευνες θα στραφούν σε παλαιότερες υποθέσεις απάτης σε βάρος εύπορων ανθρώπων από τους οποίους διαπιστωμένα έχει πάρει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, θα δουν πως κατατέθηκαν στo λογαριασμό του σε offshore από αυτούς που εξαπάτησε στο παρελθόν.
«Υποσχόταν ίαση του καρκίνου με φάρμακα από την Ελβετία»
Με μια γραπτή δήλωση «κατάθεση ψυχής» συγγενής ενός εκ των ανήλικων θυμάτων του απατεώνα Νίκου Κοντοστάθη, περιγράφει πως έπεσαν θύμα του ψευτογιατρού, τι υποστήριζε ο και πώς τελικά αποκάλυψαν την αλήθεια για τον 47χρονο που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονίες κατά συρροή.
Αναλυτικά το κείμενο της συγγενούς του θύματος:
«Από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης απευθυνθήκαμε σε μεγάλα ιατρικά κέντρα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ψάχναμε συνέχεια να βρούμε τους εμπειρότερους γιατρούς και τα πλέον ειδικά ιατρικά κέντρα για την περίπτωση του παιδιού μας. Ποτέ δε ψάξαμε να βρούμε λύση μέσα από εναλλακτικές μεθόδους. Γνωρίζουμε τον Κόντο, το γιατρό Κόντο, ο οποίος μας μιλά και μας πείθει για την πλήρη ίαση του παιδιού. Μας το συστήνει και μας μιλάει γι’ αυτόν μια κυρία(δικηγόρος) τον πατέρα της οποίας έχει ανάλαβε ο γιατρός Κόντος. Μας μιλάει γι αυτόν με διθυραμβικά λόγια. Ο σπουδαίος γιατρός με τις απίστευτες σπουδές και γνώσεις, ο ερευνητής στην Ελβετία και ταυτόχρονα ο υπέροχος άνθρωπος. Σε ένα κομβικό σημείο, εκεί που θα έπρεπε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε για τη συνέχεια, ο γιατρός Κόντος μας μιλάει για τη θεραπεία την οποία προτείνει και η οποία θα δώσει την πλήρη ίασητου παιδιού μας. Θεραπεία με φάρμακα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια της Ελβετίας. Μας πείθει και ξεκινάμε. Συναντιόμαστε μαζί του σε ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα στα οποία κυκλοφορεί με ιδιαίτερη άνεση και συνομιλεί με άλλους γιατρούς. Το παιδί είναι λειτουργικό 100% και σε καμία περίπτωση σε τελικό στάδιο Συμμετέχει σε προπονήσεις και φυσικά πηγαίνει στο σχολείο.
ΥΓ. Για ότι σας αναφέρω εννοείται ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που έχουν κατατεθεί. Τα παιδιά φεύγουν από τη ζωή, οι γονείς αντιλαμβάνονται ότι ο Κοντος είναι απατεώνας και μέσα σε ανείπωτο πόνο βρίσκουν τη δύναμη και ξεκινούν έναν αγώνα για να τον αποκαλύψουν. Με έκπληξη τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ανθρώπους που καταγγέλλουν ότι είχαν αντιληφθεί την παράνομη δράση του απατεώνα Κόντου, αλλά δεν είχαν προβεί σε καμία καταγγελία, παρά μόνο όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά τις ενέργειες των δυο οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους».
Content retrieved from: https://newpost.gr/ellada/5ef2d0eeb7a3ab10080113dc/maimoy-giatros-apokalypseis-gia-synergo-poy-psareye-ta-ypopsifia-thymata.