Επικαιρότητα

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Φωτογραφίες από τον γάμο τους στα Χανιά

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου η τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά η οποία παντρεύεται τον πρωταθλητή στο πόλο, Μάριο Καπότση στα Χανιά.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα Κισσάμου. Καλεσμένοι στον γάμο είναι αρκετοί φίλοι του ζευγαριού από τον χώρο της showbiz και του αθλητισμού. Ανάμεσα τους, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Γαλύφα, που είναι στενές φίλες της νύφης.

Οι γονείς της τραγουδίστριας, Λευτέρης Πανταζής και η ηθοποιός Ζώζα Μεταξά είναι φανερά συγκινημένοι.  Το ζευγάρι επέλεξε να έχει έξι κουμπάρους στον γάμο, τρεις φίλους της τραγουδίστριας και τρεις φίλους του Μάριου Καπότση, ενώ οι καλεσμένοι είναι περίπου 200, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Κόνι Μεταξά.

Στη συνέχεια οι νεόνυμφοι θα γιορτάσουν μαζί με τους καλεσμένους, σε πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο Λιοκάλυβο.  Στο γλέντι φυσικά θα τραγουδήσει ο πατέρας της Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη εδώ και μια εβδομάδα, επιβλέποντας τις προετοιμασίες του γάμου και κάνοντας παράλληλα διακοπές. Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι έκανε ένα pre wedding party σε γνωστό μπαρ των Χανίων.

Δείτε φωτογραφίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο