Επικαιρότητα

Iggy Pop και Liam Gallagher : Ένα θρυλικό ντουέτο στο Athens Release 2022

Η μουσική σκηνή επιστρέφει ΔΥΝΑΤΑ στην κανονικότητα.

Μετά από δύο χρόνια αποχής, κατά τη διάρκεια των οποίων μουσικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και συναυλίες, ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν, απογοητεύοντας το παγκόσμιο κοινό.

Η εποχή προ πανδημίας επιστρέφει… Η Ελλάδα και φέτος το καλοκαίρι υποδέχεται μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Ένα από αυτά είναι ο βασιλιάς της ροκ, Iggy Pop.

Στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού το Release Athens 2022 υποδέχεται δύο ζωντανούς θρύλους του rock’n’roll.

O Iggy Pop, ο οποίος επιστρέφει μετά τη τρομερή εμφάνιση του 2019, στον θρόνο του, δηλαδή στην σκηνή.

Το φαινόμενο Iggy Pop πρέπει να το δεις από κοντά για να το καταλάβεις. Πρόκειται για έναν σπάνιο frontman, ο οποίος σε καθηλώνει βγάζoντας αυτή την ‘’ωμή’’ και αστείρευτη ενέργεια ακόμα και στα 75 του.

Σε αυτή την βραδιά ο Iggy θα έχει παρέα και τον Liam Gallagher, ο οποίος αποτελούσε την καρδιά του θρυλικού συγκροτήματος Oasis ως frontman.

O Gallagher έρχεται στην Ελλάδα σε μια χρονική περίοδο που η σόλο καριέρα του, την οποία έχει ξεκινήσει από το 2017, βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Μαζί με τον Iggy και τον Gallagher θα είναι οι Sleaford Mods, το ντουέτο από το Nottingham και οι The K’s, μία από τις ανερχόμενες indie-rock μπάντες της βρετανικής σκηνής. Θα είναι μια βραδιά-ορόσημο που κανένας φίλος της ροκ μουσικής δεν θα πρέπει να χάσει.

Εισιτήρια: Προπώληση 50€, AMEA 50€, VIP 120€ / Προσφορά διημέρου για Iggy Pop – Liam Gallagher + Clutch 70€ / Προσφορά διημέρου για Iggy Pop – Liam Gallagher + Bauhaus 70€ / Προσφορά διημέρου για Iggy Pop – Liam Gallagher + Nick Cave 90€