Επικαιρότητα

Υπέκυψε το αγοράκι που έπεσε σε βαρέλι στην Κρήτη

Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για περισσότερες από 24 ώρες, το ηλικίας τριών ετών αγόρι δεν τα κατάφερε τελικά.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το παιδί υπέκυψε λίγο πριν τη μία σήμερα τα ξημερώματα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου είχε μεταφερθεί από το βράδυ της 17ης Μαρτίου.

Ο μικρός, που ζούσε στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, διέφυγε της προσοχής της οικογένειάς του για λίγα λεπτά και βρέθηκε μέσα σε βαρέλι γεμάτο ασβεστόνερο.

Μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου αρχικά θεωρήθηκε νεκρό. Ωστόσο μετά από αδιάκοπη προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών επί δυόμιση ώρες, το παιδί εμφάνισε καρδιακό παλμό. 

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού διασωληνώθηκε από γιατρό του ΕΚΑΒ στο δρόμο, στο ύψος του Καταλαγαρίου. Μπήκε αμέσως σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά παρά τις ασταμάτητες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Content retrieved from: https://www.huffingtonpost.gr/entry/epekepse-to-ayoraki-poe-epese-se-vareli-sten-krete_gr_6054280cc5b6f12839d382c2.

Μετάβαση στο περιεχόμενο