Επικαιρότητα

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Σε Πετράλωνα και Νέα Ιωνία ψάχνουν το «γκαράζ» και τη γιάφκα των τρομοκρατών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τις αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των δραστών που τοποθέτησαν βόμβα έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ.

Από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν τόσο τη γιάφκα των τρομοκρατών εκεί που σχεδίασαν την επίθεση και έφτιαξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά και το γκαράζ του ΙΧ, του Opel Corsa που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο χτύπημα στον ΣΚΑΪ.

Οι περιοχές που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών είναι τα Πετράλωνα, αλλά και Νέα Ιωνία. Υπενθυμίζεται πως στην οδό Ανθίου 7 και Πλειάδων στα Άνω Πετράλωνα εντοπίστηκε το μαύρο ΙΧ καμμένο λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση της βόμβας στον ΣΚΑΪ. Από εκεί, σύμφωνα με την χαρτογράφηση της διαδρομής και χρονομέτρησης, από τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι βομβιστές χρειάστηκαν λιγότερα από 10 λεπτά να προσεγγίσουν τον στόχο τους.

Από την άλλη πλευρά το ΙΧ είχε κλαπεί, όπως διαπιστώθηκε από τον αριθμό πλαισίου, στις 18 Νοεμβρίου από την Νέα Ιωνία. Στην αντιτρομοκρατική δεν αποκλείουν, αν το ΙΧ δεν έχει φθάσει στην κατοχή των τρομοκρατών από ποινικούς, να είτα κρυμμένο σε χώρο στάθμευσης, είτε κουκουλωμένο σε σημείο της πόλης.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, στο «στρατηγείο» της στην οδό Ζαϊμη στην Ηλιούπολη, βρέθηκαν τα κλειδιά γκαράζ στον Άλιμο, όπου εντοπίστηκαν δύο οχήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί σε ένοπλη ληστεία. Ενώ συνεργός της Ρούπα είχε νοικιάσει άλλο γκαράζ στην οδό Προμπονά στη Ριζούπολη.

Source:iefimerida
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Μετάβαση στο περιεχόμενο