Εκτός του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, έθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, τον Θεόδωρο Κατσανέβα, αλλά και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. «Οποιος ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος, είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, θέτει εαυτόν αυτομάτως εκτός κόμματος», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ακόμα ότι πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές του έχουν ζητήσει να είναι υποψήφιοι με την Ελληνική Λύση, τους έχει απορρίψει όμως όλους, αφού δεν θέλει να φέρει το παλιό στο νέο, που είναι το κόμμα του. «Κανείς από τους παλιούς δεν θα είναι υποψήφιος, δεν θέλω το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο», είπε.

Σε αυτούς που «κόβονται» από τις λίστες, απέδωσε και τις φήμες ότι το κόμμα του φυλλορροεί και ότι φεύγουν στελέχη και όπως είπε τις ανακοινώσεις για τους υποψηφίου της Ελληνικής Λύσης, θα τις κάνει την Τετάρτη το βράδυ, μετά τα μεγάλα κόμματα.

Εχουμε 1000 αιτήσεις
«Έχουμε 1000 αιτήσεις, μετά το 4,2% στις ευρωεκλογές, είπε ο κ. Βελόπουλος, λογικό είναι, αλλά εξ’ αυτών οι 400 θα κατέβουν, αναγκαστικά, δεν γίνεται να κατέβουν όλοι». Προσθέτοντας ότι απαιτεί από όλους λευκό ποινικό μητρώο…

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τον Πάνο Καμμένο, ο κύριος Βελόπουλος απάντησε: «Δεν καλλιεργώ κάνναβη και δεν πάω σε μπαράκια να κάνω κοκτέιλ, το έκανα στα 19 μου. Δεν πίνω οινόπνευμα, το έχω κόψει εδώ και χρόνια».

«Μόνοι μας πήραμε 4,2%, γιατί να συστρατευθώ, με ποιον;», τόνισε ο κ. Βελόπουλος, αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Συζητήσαμε με τον Φαήλο, αλλά δεν συμφωνήσαμε».

«Η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 7 Ιουλίου», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση μετεκλογικής συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.