Επικαιρότητα

Τρομοκρατία: Ακόμα και τούνελ με αντιαρματικά βρέθηκαν σε Σεπόλια και Εξάρχεια

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο κέντρο της Αθήνας. Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των 20 αλλοδαπών. Αποκαλύφθηκε τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ που βρίσκονται σε εξέλιξη σε Σεπόλια και Εξάρχεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια. Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των 20 αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επιχείρηση που στόχο έχει την αποκάλυψη πυρήνα Τούρκων υπηκόων μελών ακροαριστερής οργάνωσης, η οποία όμως δεν φαίνεται να είχε δραστηριότητα στην χώρα μας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ενδέχεται να είναι μέλη της ακροαριστερής τουρκικής οργάνωσης DHKP-C.

Content retrieved from: https://www.news247.gr/koinonia/eglima/toynel-antiarmatika-opla-vrethikan-stis-ereynes-tis-antitromokratikis.7605695.html.