Επικαιρότητα

Τράκαρε υπό την επήρεια ναρκωτικών και έβαλε την τραυματισμένη και αναίσθητη συνεπιβάτη στο τιμόνι για να «τη γλιτώσει»

Με αδιανόητο τρόπο επιχείρησε ένας οδηγός υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ να «τη γλιτώσει» για τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε, φορτώνοντας την ευθύνη στην τραυματισμένη και αναίσθητη συνεπιβάτη του στο αυτοκίνητο.

Ο Κάναντ Μπάσι οδηγούσε με συνοδηγό τον 16χρονο Τζακ Φρέιμ και συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα την 20χρονη Έλι Πλέντερλιθ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, ο Μπάσι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, έχοντας πάρει κοκαΐνη και ecstasy, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στο Λέσμαχάγκοου της Σκωτίας.

Ο 16χρονος Τζακ σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η Έλι τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Μπάσι, αφού έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στο δέντρο, έβγαλε τη ζώνη του και τράβηξε την Έλι στη θέση του οδηγού για να θεωρηθεί ότι ήταν εκείνη στο τιμόνι και άρα υπεύθυνη για το τραγικό δυστύχημα.

Η Έλι από το ατύχημα έσπασε τα πλευρά και την κλείδα της και τρύπησε τον πνεύμονά της.

Ο Μπάσι συνέχισε για πολύ καιρό μετά το ατύχημα να υποστηρίζει ότι η Έλι ήταν εκείνη που οδηγούσε, πράγμα για το οποίο η νεαρή έχει δεχθεί απίστευτες επιθέσεις. Τελικά τη Δευτέρα παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που προκάλεσε το ατύχημα και το θάνατο του Τζακ και αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του τον επόμενο μήνα.

Content retrieved from: https://www.reader.gr/news/diethni/339404/trakare-ypo-tin-epireia-narkotikon-kai-evale-tin-traymatismeni-kai-anaisthiti.

Μετάβαση στο περιεχόμενο