Τορόντο: Πυροβολισμοί στους πανηγυρισμούς των Raptors

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης των Ράπτορς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπεσαν πυροβολισμοί κι ακολούθησε πανδαιμόνιο στους δρόμους του Τορόντο.  

Οι Καναδοί γιορτάζουν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους μαζί με τους δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους τους όμως κατά τη διάρκεια της παρέλασης στους δρόμους του Τορόντο έπεσαν πυροβολισμοί και ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος!

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δυο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά από τους πυροβολισμούς στην Nathan Philip’s Square όμως η κατάστασή τους παραμένει σταθερή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα έχουν ήδη συλληφθεί για τους πυροβολισμούς, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Embedded video

Embedded video

Σοκαρισμένοι οι φίλαθλοι των Ράπτορς στον Καναδά, άρχισαν να καταγράφουν τις στιγμές στο Twitter.

Ακολούθως έκανε την εμφάνιση της η Αστυνομία, έπεσαν δακρυγόνα, με την φιέστα τίτλου να παίρνει άσχημη τροπή.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η παρέλαση των πρωταθλητών συνεχίστηκε λίγο αργότερα. Άγνωστο είναι πόσοι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, έχοντας ποδοπατηθεί, ωστόσο η κατάσταση των δύο τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή τους.

Η Αστυνομία ερευνά εάν οι πυροβολισμοί σχετίζονται με την παρέλαση ή όχι. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι έχουν επανειλημμένα σημειωθεί αιματηρά περιστατικά κατά τους πανηγυρισμούς των εκάστοτε πρωταθλητών του ΝΒΑ, ακόμα και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Embedded video

Source:protothema
Μετάβαση στο περιεχόμενο