Επικαιρότητα

Τον Τζορτζ Σόρος βλέπει ο Ερντογάν πίσω από την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Τουρκίας

Ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος ΑΚP, είπε πως ο Τζορτζ Σόρος “ξοδεύει την περιουσία του για να σπέρνει διχόνοιες σε έθνη” μεταξύ αυτών και στην Τουρκία.

Όπως γράφει το Militaire.gr o Ερντογάν “βλέπει” ότι πίσω από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην Τουρκία το 2013, υπήρχε εμπλοκή Σόρος.

Αναφερόμενος στις τοπικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου, ο Εντογάν δήλωσε: “Όσοι θέλουν να πάνε την Τουρκία πίσω στις παλιές, σκοτεινές μέρες της, θα εξαφανιστούν στο δικό τους σκοτάδι. Εκείνοι που ήταν συνηθισμένοι να κυβερνούν τη χώρα με πραξικοπήματα, κηδεμονία, καθώς και με πολλά άλλα εργαλεία, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέχρι το δικαστικό σώμα, δεν θα αντέξουν στον δρόμο της δημοκρατίας και της εθνικής βούλησης »,είπε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) που ζητά την απελευθέρωση του πρώην συμπροέδρου του HDP Σ. Ντεμιρτάς, δήλωσε: “Οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ δεν είναι δεσμευτικές για μας. “

Source:news247
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *