Επικαιρότητα

Τον Ιούλιο ξεκινούν τα έργα για το φυσικό αέριο στις Σέρρες

Οι Σέρρες είναι ο επόμενος σταθμός του φυσικού αερίου. Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2021 και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του 2023.  Το έργο προβλέπει την κατασκευή 70 χιλιομέτρων δικτύου και τουλάχιστον 2.200 συνδέσεις οικιακών και εμπορικών καταναλωτών. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργωνστις Σέρρες και το Κιλκίς ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από ίδια και δανειακά κεφάλαια, καθώς και από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τον Ιούλιο ξεκινούν τα έργα για το φυσικό αέριο στις

 

Την πρόοδο των εργασιών, είχαν την ευκαιρία να επιβλέψουν ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας και ο συντονιστής διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ, Δημήτρης Αυλωνίτης, με τον πρώτο να επισημαίνει ότι «θέλουμε στο πλευρό μας όλους τους φορείς της πόλης προκειμένου το έργο να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς και ακόμη περισσότεροι πολίτες και επαγγελματίες των Σερρών να επωφεληθούν από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου».

Στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr), υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. εκδήλωση ενδιαφέροντος, αίτηση σύνδεσης, δικαιολογητικά) τα οποία απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία σύνδεσης.

Content retrieved from: https://www.huffingtonpost.gr/entry/ton-ioelio-xekinoen-ta-erya-yia-to-fesiko-aerio-stis-serres_gr_60a748f1e4b019ef10d87578.