Επικαιρότητα

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα!

Οι παίκτες της προηγούμενης χρονιάς αξιοποίησαν τις γνώσεις και την αναγνωρισιμότητα από το MasterChef και κάνουν λαμπρές καριέρες.

Κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο «MasterChef» της προηγούμε­νης χρονιάς και να ξε­χωρίσουν. Η αναγνωρισιμότητα που κέρδισαν μόνο καλό τους έκανε, αφού κατάφεραν να την αξιοποιήσουν και να συνεχίσουν το όνειρο τους.

Σήμερα, εκείνοι που ξεχώρισαν εργά­ζονται και έχουν στόχους που θέ­λουν να υλοποιήσουν.

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο κά­νει ο μεγάλος νικητής του «MasterChef 2». Ο Βολιώτης Τιμολέων Διαμαντής βρέθηκε στην Αμε­ρική, στον Καναδά και στην Κύ­προ, ενώ διατηρεί και το δικό του κανάλι στο Υoutube με συντα­γές του που συμπληρώνονται με πρωτότυπες ιδέες. Πέρυσι έκα­νε το πρώτο event στο εξωτερι­κό, σε εστιατόριο στο Μόναχο, όπου τους εντυπωσίασε όλους. Παράλληλα, εδώ και πολλά χρό­νια ασχολείται με τη φιλανθρω­πία και πολλές δράσεις του δεν τις γνωρίζει κανείς, καθώς δεν επιθυμεί να βγουν προς τα έξω. Στηρίζει τη «Φλόγα» και μετά τη νίκη του επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες στον Βόλο, προσεγγίζοντας με πολύ μεγάλη ευαισθησία το έργο ζωής που πραγματοποιείται εκεί. Επί­σης, έχει υλοποιήσει και δύο ευ­χές παιδιών για το «Make A Wish» .

Όνειρο του είναι να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο, χωρητικό­τητας 20-25 ατόμων, με ανοιχτή κουζίνα και το εξής κόνσεπτ να αλλάζει καθημερινά το μενού και να χρησιμοποιεί υλικά από την περιοχή του, με βασικότερο συ­στατικό τα βότανα του Πηλίου, με τα οποία μπορεί να εκτελέσει κα­νείς άπειρες συνταγές.

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα

Μαζί με τον Τιμολέοντα στον τελικό ήταν ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια. Ξεκίνησε σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, το οποίο φέτος ήρθε και στην Αθήνα. Πρόκειται για το «Mr Pug» στο κέντρο της πόλης, του γνωστού σεφ Γιώρ­γου Βενιέρη, ο οποίος στην κου­ζίνα τώρα τοποθέτησε έναν παλιό γνώριμο και μαθητή του, τον Χρή­στο Γλωσσίδη, τον οποίο έχει εκ­παιδεύσει, καθώς τον έχει χρόνια στις κουζίνες του. Ο Περιστεριώτης σεφ αποκάλυψε ότι στα άμε­σα πλάνα του είναι να δημιουργή­σει μαγαζί στην πόλη των δυτικών προαστίων.

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα

Μεγάλος κερδισμένος από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγει­ρικής του Starυπήρξε και ο Σελίμ Σελτζούκ. Συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του εστιατορίου «Anadolu» (ανατολίτικη κουζίνα). Στο πατάρι γί­νεται προβολή ταινιών και μα­θήματα τουρκικών. Κάτω η σάλα γεμίζει ασφυκτικά από το κοι­νό του. Μάλιστα, έχουν επι­σκεφθεί και οι τρεις κριτές του «MasterChef», τιμώντας τον.

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επίσης ξεκίνησε καριέρα στην τηλεόραση μετά το τέλος του «MasterChef», αφού ήταν κριτής πέρυσι στο «MasterChef Junior», ενώ τώρα ασχολείται με το private cooking, έχοντας την επιμέλεια επαγγελμα­τικών γευμάτων. Παράλληλα, κά­νει σεμινάρια μαγειρικής: το επό­μενο είναι προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου με θέμα «Παρα­δοσιακές ελληνικές και ιταλικές πασχαλινές συνταγές».

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα

Ο Γιώργος Φασιλής από το Κρανίδι με τις μαγειρικές του επι­δόσεις πέρασε από το «MasterChef» και εντυπωσίασε. Έπειτα από πολυετή εμπειρία σε εστι­ατόρια της Γαλλίας αλλά και σε πολύ μεγάλα ξενοδοχεία της Ελ­λάδας, μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ο Γιώργος επέστρε­ψε στην πατρίδα του και συνέχι­σε να ασχολείται με την οικογε­νειακή επιχείρηση εστίασης, η οποία πάει πολύ καλά, αφού με την αναγνωρισιμότητα που κέρδι­σε ο ίδιος η πελατεία μεγάλωσε.

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα

Ο Σάββας Ληχανίδης εργάζε­ται στο εστιατόριο πασίγνωστου του ξενοδοχείου και παράλληλα εμφανίζεται σε διάφο­ρες τηλεοπτικές εκπομπές μαγει­ρεύοντας.

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα

Οι Αργύρης Αγλαμίσης και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, από την Αθήνα και τις Σέρρες, αντίστοιχα, ηγήθηκαν μέχρι πρό­σφατα της κουζίνας του αθηναϊ­κού και πολυσυζητημένου «Noel», που «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Δημήτρης Τσίκιλης ερ­γάστηκε executive chef στην εταιρεία Grand Hyatt».

To MasterChef τους απογείωσε! Οι παίκτες που έφυγαν κάνουν λαμπρή καριέρα

Ο ίδιος για το καλοκαίρι αναζητά «μάγειρες να με ακολουθήσουν και να αντέξουν την τρέλα μου και την αγάπη μου για αυτό που κάνω»

 

Source:gossip-tv