Επικαιρότητα

Το αίμα νερό δεν γίνεται! Τέλος η διαμάχη για τις κόρες της Λάσκαρη! (φωτό)

Μετά τα δύσκολα, την κόντρα, τα εξώδικα και τις δηλώσεις, όλα πέρασαν και φαίνεται πως οι δυο κόρες της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, οι κόρες που η ηθοποιός λάτρευε μέχρι την τελευταία στιγμή τα ξαναβρήκαν!

Η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός και το δημοσιοποίησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από τα προσωπικά της social media γράφοντας πάνω από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται εκείνη, η Μάρθα Κουτουμάνου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς»!

Λίγο ώρες πριν την διευκρίνησή της αυτή για τις σχέσεις με την αδελφή της Μάρθα, η Μαρία Ελένη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες δικές της και της Μάρθας με τη λατρεμένη του μητέρα Ζωή Λάσκαρη όταν ήταν παιδάκια, αλλά και πρόσφατες.

Να θυμήσουμε ότι τον Ιούνιο του 2019 η σχέση των δυο αδελφών είχε περάσει κρίση μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Τον Δεκέμβριο μάλιστα οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρούν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.

Τέλος καλό όλα καλά και όπως έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου … «Όλα περνάνε»…

tlife.gr

Content retrieved from: https://www.irafina.gr/to-ema-nero-den-ginete-telos-i-diamachi-gia-tis-kores-tis-laskari-foto/.

Μετάβαση στο περιεχόμενο