Επικαιρότητα

Τιμολέων Διαμαντής: Το καρφί του για τους φετινούς παίκτες του MasterChef!

«Η Σπυριδούλα είναι εργατική, αλλά υστερεί σε δημιουργικότητα»

Για τους παίκτες του φετινού MasterChef μίλησε ο Τιμολέων Διαμαντής στο περιοδικό “TV έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Ο μεγάλος νικητής του περσινού κύκλου έριξε και το… καρφάκι του, τονίζοντας πως οι διαγωνιζόμενοι υστερούν σε δημιουργικότητα, ενώ δεν βλέπει και τη θέληση που είχε ο ίδιος και οι άλλοτε συμπαίκτες του.

«Δεν είδα τόσο πολύ τη θέληση που είχαμε εμείς πέρυσι, δεν είδα τη φλόγα. Υστερούν σε δημιουργικότητα και αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού. Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά και ο Χρήστος είναι πολύ δυνατός. Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα συνεργαστήκαμε άψογα, ωστόσο, παρότι είναι πολύ εργατική, υστερεί σε δημιουργικότητα.

Οι κριτές έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν περισσότερο χιούμορ. Είναι εξαιρετική άνθρωποι με ήθος και όποτε τους ζητάμε είναι παρόντες, είναι δίπλα μας. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Παντελή για να με χαλαρώνει. Θα χρειαζόταν σε μια κουζίνα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει το νόημα της ζωής», είπε μεταξύ άλλων ο Τιμολέων Διαμαντής.

«Ο πόλεμος που τρώει τώρα δεν είναι τίποτα…».

Για το φετινό MasterChef μίλησε ο Τιμολέων Διαμαντής και σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

«Το τι γίνεται μέσα στο σπίτι δεν το ξέρει ο κόσμος, μπορεί να μην ξέρω κι εγώ τι γίνεται φέτος γιατί υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά νομίζω όλα αυτά δημιουργούνται από τον εγκλεισμό. Όταν είσαι έγκλειστος τα νεύρα σου είναι λίγο τεντωμένα. Ίσως να βρίζουν λίγο παραπάνω και να μιλάνε στον ενικό, αυτό με ενοχλεί. Από εκεί και πέρα τα καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά και νομίζω θα τα πάνε μια χαρά.

Την Σπυριδούλα την έζησα μια εβδομάδα στο παιχνίδι κι έχουμε ξανασυνεργαστεί, έχουν πέσει κι όλοι απάνω μου αυτή την εβδομάδα να με φάνε λες και… δεν φταίω εγώ σε κάτι. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της, είναι εργάτρια και στην έξω ζωή της δουλεύει 16 ώρες τη μέρα. Ίσως το παρατραβάει κάποιες στιγμές και στον διαγωνισμό.

Δυστυχώς γι’ αυτήν έχει βγει ένας χαρακτήρας πολύ περίεργος έξω και θα της κάνει κακό μετά το MasterChef. Ο πόλεμος που τρώει τώρα δεν είναι τίποτα, μετά που θα δέχεται τα μηνύματα και θα τα δει θα είναι λίγο περίεργο γι’ αυτήν», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής.

Source:zappit
Μετάβαση στο περιεχόμενο