Επικαιρότητα

“Τηλεοπτικό” ερωτικό σκάνδαλο : Οι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν στο δικαστήριο!

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η παρουσιάστρια εναντίον της σκηνοθέτριας και του κάμεραμαν συζύγου της, τους οποίους κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της

Σε αίθουσα του δικαστηρίου της Ευελπίδων εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας, η οποία εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο της TV.

Η διαδικασία έγινε στις 12.15 κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του προέδρου υπηρεσίας. Παρόντες ήταν η σκηνοθέτις και ο σύζυγός της. Με τα ασφαλιστικά μέτρα, η παρουσιάστρια ζητά να σταματήσουν να απευθύνονται στο πρόσωπό της, να μην την προσβάλουν και να μην την επισκέπτονται στον χώρο εργασίας της.

Η απόφαση για την προσωρινή διαταγή θα βγει τη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας κ. Γιώργος Κακουλάκης  δήλωσε ότι η εντολέας του δέχεται μπούλινγκ από το ζευγάρι κι ότι έχουν καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμΗση για όσα έχουν ακουστεί δημοσίως για την εντολέα του.

Από την πλευρά της η δικηγόρος του ζευγαριού κ. Αριάδνη Νούκα  δήλωσε στο : «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και περιμένουμε την απόφαση τη Δευτέρα».

Το ιστορικό
Το λαβ στόρι που συγκλόνισε τη βουλή ξεκινά το καλοκαίρι όταν η παρουσιάστρια, που συζούσε με συνάδελφό της, και ο τεχνικός είδαν τη σχέση τους–από επαγγελματική στην αρχή και φιλική στη συνέχεια– να εξελίσσεται σε ερωτική, την ώρα μάλιστα που τα ζευγάρια είχαν αναπτύξει και φιλικές σχέσεις ανταλλάσσοντας επισκέψεις.

Τα μηνύματα μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν να παίρνουν φωτιά. Και οι δύο έβλεπαν την έλξη να μεγαλώνει και να κορυφώνεται σε ταξιδάκι σε νησάκι κοντά στον Πειραιά. Ώσπου η σύζυγος τούς έπιασε στα πράσα να ανταλλάσσουν μηνύματα σε αγορασμένο πρόγραμμα-εφαρμογή βάζοντας φωτιά.

Και κάπου εδώ ξεκινάει το δράμα
Ο σύζυγος αποχώρησε από το σπίτι, όπως και ο σύντροφός της δημοσιογράφου. Το τι ακολούθησε είναι δύσκολο να περιγραφεί, καθώς η παρουσιάστρια, όταν η σύζυγος τής ζήτησε εξηγήσεις, σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της, της επιτέθηκε και την έδειρε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύλληψή της!

Το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις και επιχειρήθηκε να «μαζευτεί», αν και για μέρες αποτελούσε και αποτελεί το πρώτο θέμα συζητήσεων μεταξύ των κοινοβουλευτικών, και όχι μόνο, συντακτών. Ο νέος διευθυντής του καναλιού κάλεσε τους εμπλεκομένους για εξηγήσεις.

Ο τεχνικός φέρεται να έχει υποβάλει την παραίτησή του από το κανάλι, ενώ η δημοσιογράφος επέλεξε να στείλει ασφαλιστικά μέτρα στο ζεύγος (καθώς ο σύζυγος επέστρεψε στην οικία του)ζητώντας επί της ουσίας να πάψουν να τη δυσφημούν, καθώς δεν έγινε τίποτε…μεταξύ τους,και παραμένοντας ακόμη στη θέση της.

Ωστόσο, η άλλη πλευρά έχει στα χέρια της στοιχεία, μηνύματα και φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν όλα αθώα και θα τα παρουσιάσει στη Δικαιοσύνη, καθώς και ότι η παρουσιάστρια συνέχιζε να τους ενοχλεί. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί όχι επί της οθόνης, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου θα εκδικαστεί η μήνυση σε βάρος της παρουσιάστριας.

Νέες εξελίξεις βγήκαν στο φώς της δημοσιότητας, με το ζευγάρι που «πήγε να χωρίσει» η παρουσιάστρια, να μιλά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, παρουσιάστρια της ΕΡΤ φέρεται να γρονθοκόπησε και να έβρισε μια floor manager, μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους. Ο λόγος που πιάστηκαν στα χέρια ήταν ο σύζυγος της σκηνοθέτιδος, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε «παράνομη» σχέση με την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει, η Κλεοπάτρα Πατλάκη, floor manager προσήλθε με τον σύζυγο και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Α.Τ. Ακροπόλεως, για να υποβάλει μήνυση κατά της παρουσιάστριας του καναλιού, για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Μάλιστα, την ίδια ημέρα η παρουσιάστρια εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο καμεραμάν ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με την παρουσιάστρια μόνο μία φορά στο πατρικό της σπίτι.

Από πλευράς της, η παρουσιάστρια απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανδρόγυνου, το οποίο κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς του. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, μέχρι στιγμής και οι τρεις παραμένουν κανονικά στα πόστα τους στην ΕΡΤ.

Οι κατηγορίες

Η floor manager μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πήρε το μέρος του συζύγου της, χαρακτηρίζοντας την παρουσιάστρια ως «διεφθαρμένη» και «σεξομανή».

«Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι άρρωστη και διεφθαρμέvη. Σε όποιο σπίτι μπει το διαλύει. Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ, είναι παρουσιάστρια στο κανάλι της Βουλής. Ο άντρας μου είναι στο κανάλι της Βουλής και παραιτήθηκε εκείνες τις ημέρες, αλλά τον πίεσαν να μην το κάνει. Η κυρία έχει σύστημα να διαλύει σπίτια, είναι σεξομανής… Ξέρετε τι του είπε; «Πάμε να με π@δ@ξ@ς στη Σαλαμίνα»…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η floor manager (Σοφία) της ΕΡΤ. Ο σύζυγός της (Δημήτρης) ισχυρίστηκε ότι η παρουσιάστρια τον απειλούσε πως θα του χαλάσει το γάμο του επειδή επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ του μιλούσε συνεχώς για σεξ.

Source:protothema