Επικαιρότητα

Ταλαιπωρία δίχως τέλος: Κι άλλη πτήση της Ryanair προσγειώθηκε αλλού

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Ryanair με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Μετά από την πτήση που προσγειώθηκε Ρουμανία, άλλο ένα αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αντί στο “Μακεδονία”.

Μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν από το βράδυ της Παρασκευής οι 201 επιβάτες πτήσης της Ryanair από Λονδίνο, η οποία, λόγω της κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προσγειώθηκε αντί για Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία, άλλη μία πτήση της Ryanair προσγειώθηκε εκτός Θεσσαλονίκης.

Αεροπλάνο της Ryanair που ξεκίνησε από την Μπολόνια της Ιταλίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δεν προσέγγισε το αεροδρόμιο “Μακεδονία” και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κρήτη με 171 επιβάτες. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”.

Όπως έγινε γνωστό, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου αναχώρησε λίγο μετά τις 10.20 το πρωί πτήση της Aegean, η οποία ήταν καθηλωμένη στο “Νίκος Καζαντζάκης” από το βράδυ της Παρασκευής, λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης.

Source:news247
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *