Επικαιρότητα

Τα καλύτερα ιδιωτικά jets για bachelor parties

Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα bachelor party υψηλού επιπέδου, εδώ θα βρείτε τα ιδιωτικά jets που πρέπει να ναυλώσετε καθώς και τους ιδανικούς προορισμούς.

Η παράδοση του bachelor party εντοπίζεται πίσω στην αρχαία πόλη της Σπάρτης, όπου το βράδυ πριν από το γάμο, οι Σπαρτιάτες διοργάνωναν ένα δείπνο προς τιμή του φίλου τους ο οποίος θα παντρευόταν.

Έκτοτε, έχει καθιερωθεί να γίνεται ένα πάρτυ ως η τελευταία νύχτα της εργένικης ζωής. Ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες, η νύχτα αυτή έχει αναβαθμιστεί από μια νύχτα σ’ ένα τοπικό μπαρ με λίγους παλιούς φίλους σε ένα πλήρες ταξίδι.

Αν λοιπόν είστε ο κουμπάρος και έχετε την απόλυτη ευθύνη να κανονίσετε το bachelor party, τότε επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε. Δείτε παρακάτω τους καλύτερους προορισμούς για να πετάξετε – και με πιο ιδιωτικό jet της Victor Luxury Jet Charters να το κάνετε.

Πετάξτε για Βερολίνο με το Legacy 650

Το Βερολίνο, όπου στα κυριότερα αξιοθέατα του περιλαμβάνεται το πρώτο ζυθοποιείο της Ευρώπης, το Vagabond Brauerei, είναι ο τέλειος προορισμός για ένα bachelor party και το Legacy 650 είναι ο τέλειος τρόπος για να φτάσετε εκεί. Πλήρως εξοπλισμένο για να μεταφέρει ένα γκρουπ δεκατριών ατόμων στον προορισμό της επιλογής τους, αυτό το jet είναι πολύ ευρύχωρο σε σύγκριση με άλλα αεροσκάφη της κατηγορίας του.

Ενώ είναι εξοπλισμένο για διηπειρωτικά ταξίδια, η Victor συμβουλεύει τους πελάτες της να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μείνουν μόνο στην γερμανική πρωτεύουσα για το σαββατοκύριακο. Είναι ένας πολιτιστικός κόμβος και έχει να προσφέρει κάτι για κάθε τύπο γαμπρού. Θα σας συνιστούσαμε να κατευθυνθείτε στο Newton Bar στο κέντρο του Βερολίνου, όπου τα κουβανέζικα πούρα και τα εξωτικά κοκτέιλ είναι μοναδικά.

Πετάξτε για Λας Βέγκας με το Gulfstream G-550

Αυτό που συμβαίνει στο Βέγκας, παραμένει σε 41.000 πόδια στον αέρα. Το Gulfstream G-550 έχει την δυνατότητα να πετά χωρίς στάση για πάνω από12 ώρες, ενώ μπορεί να προσφέρει σε έως και 18 άτομα την κορυφαία εμπειρία της σύγχρονης πολυτέλειας. Περιλαμβάνει τέσσερις ξεχωριστούς χώρους καθιστικού – συμπεριλαμβανομένης κουζίνας για την παρασκευή όλων αυτών των σημαντικών κοκτέιλ κατά την πτήση.

Έτσι, εάν έχετε το Λας Βέγκας στα σχέδια σας και ταξιδεύετε εκεί με ιδιωτικό jet, σίγουρα θα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε μια πολυτελή σουίτα, για να συνεχιστεί το πάρτυ στο έδαφος. Επειδή θα βγείτε σίγουρα έξω, η Victor συστήνει το XS Las Vegas, ένα club εμπνευσμένο από τις καμπύλες του ανθρώπινου σώματος, όπου μπορεί να πετύχετε διάσημους Dj να παίζουν μουσική.

Πετάξτε για Ίμπιζα με το Legacy 600

Από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το Σάββατο, οι ναύλοι για την Ίμπιζα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς σύμφωνα με την Victor. Είναι μια τέλεια διαδρομή, καθώς τα γκρουπ δειπνούν νωρίς στο Λονδίνο, πετούν αργά για Ίμπιζα και κατευθύνονται κατευθείαν στα clubs πριν επιστρέψουν σπίτι το επόμενο πρωί.

Μια δημοφιλής επιλογή για αυτούς που θέλουν να ξεφαντώσουν, είναι να δειπνήσουν στο γνωστό Bob Bob Ricard του Soho, και μετά πετώντας να πάνε απευθείας για ξεφάντωμα στην Ίμπιζα. Με το Legacy 600, μια ομάδα 13 ατόμων μπορεί να μεταφερθεί στο νησί των πάρτυ με υπερβολική ταχύτητα και εξαιρετική άνεση. Έχει περισσότερο χώρο από οποιοδήποτε άλλο business jet στην κατηγορία του – παρέχοντας αρκετό χώρο για πάρτυ στον ουρανό.

Source:perpetual