Επικαιρότητα

Συγγενής του δραπέτη τραγουδιστή με τα χίλια πρόσωπα αποκαλύπτει: «Είναι επικίνδυνος…» (video)

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε, ύστερα από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών στην Ομόνοια, ένας 45χρονος Έλληνας που ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού και ο οποίος κατάφερε επί 17 ολόκληρα χρόνια να παραμένει ασύλληπτος. Έχοντας αλλάξει το όνομα και το παρουσιαστικό του για να μην αναγνωρίζεται έκανε μεγάλη ζωή και κάθε άλλο παρά κρυβόταν.

Προσποιούνταν τον τραγουδιστή, τον δημοσιογράφο, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη και τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, καταφέρνοντας να εξαπατήσει πολύ κόσμο. Μάλιστα, συνεργάστηκε με πολλούς επιφανείς καλλιτέχνες, ενώ έγινε μέχρι και ανταποκριτής τηλεοπτικών σταθμών.

Ο 45χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς πλαστά και ανύπαρκτα στοιχεία. Στη συνέχεια, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατά τον δακτυλοσκοπικό έλεγχο προέκυψε πως είχε καταδικαστεί για απάτες και ήταν δραπέτης των Φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002, όταν δεν επέστρεψε ύστερα από άδεια που έλαβε.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου«, μίλησε αποκλειστικά συγγενής του. «Για τώρα δεν γνωρίζω αν έχει συλληφθεί, παλαιότερα ναι, το γνωρίζω… Δεν έχω επαφές μαζί του… Δεν μπορώ να σας βοηθήσω αυτή τη στιγμή, δεν είμαι σε θέση… Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ούτε πτυχία, ούτε έχει πάει σε σχολές… Δεν έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε, αλλά δεν θέλω και επαφές. Έχει κάνει πάρα πολλά το άτομο αυτό, ακόμα και σ’ εμένα… Είναι επικίνδυνος και θέλω να μείνει μακριά… Από την οικογένεια δεν έχει κανείς επαφή μαζί του… «, είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Source:irafina
Μετάβαση στο περιεχόμενο