Επικαιρότητα

Σκουρλέτης: «Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ φταίνε και τα ΜΜΕ – Συνεχίζεται το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ»

«Έχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη συνέχεια του εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ προανήγγειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, εξαπολύοντας παράλληλα «πυρά» προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μιλώντας στο Action24 και την εκπομπή «Αντιθέσεις», ο κ. Σκουρλέτης είπε πως «έχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας».

Παράλληλα, σημείωσε ότι από την στιγμή που κατά τον ίδιο ο ΣΚΑΪ «δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Ρένα Δούρου βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό υπογράμμισε ότι πήγε στο πλαίσιο debates. «Οπουδήποτε μας κάλεσαν σε debate με συγκεκριμένους κανόνες και όρους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πήγαν. Όμως οι βουλευτές μας δεν θα πάνε από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κανάλι κρατά την ίδια στάση», προσέθεσε.

Source:newpost