Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο «Ρασπούτιν»

«Συζητούσε και ακόμη συζητά με τον Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου»

Στην αποκάλυψη πως πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν», κρύβεται ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, προχωράει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο γνώριζε πως ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι ο «Ρασπούτιν», αλλά και ότι «συζητούσαν και ακόμη συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου». Ο ίδιος σημειώνει αναφορικά με την υπόθεση Novartis«Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν».

«Ο λεγόμενος ‘Ρασπούτιν’ είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Ο κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον «Ρασπούτιν». Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας, Αστειεύεστε; Στο Υπουργικό του Συμβούλιο είναι! Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!», σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Η αποκάλυψη του πρώην πρωθυπουργού έρχεται λίγες ημέρες μετά την αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την ανάσυρση των μηνύσεων του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευρωπαίου επιτρόπου Δηµήτρη Αβραµόπουλου. Ο κ. Αγγελής, ο οποίος είχε θέσει στο αρχείο τις μηνύσεις, επικαλείται νέα στοιχεία, ενώ µε σχετική παραγγελία προς τον εισαγγελέα Εφετών ζητεί τη διερεύνηση των καταγγελλοµένων από τους τρεις πολιτικούς, προτείνει να εξεταστούν ως μάρτυρες, ενώ ταυτόχρονα ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη της ταυτότητας του «Ρασπούτιν».

Σχολιάζοντας τις εν λόγω ενέργειες του κ. Αγγελή, ο κ. Σαμαράς «ζητά διερευνηθούν τα σημεία και τέρατα που καταγγέλλει ο αντιεισαγγελέας», κάνει λόγο για «αθλιότητες» και «παρακρατικές μεθόδους», που «δεν πρέπει να επαναληφθούν ποτέ», αλλά και για «συμμορία», εναντίον της οποίας έχει καταθέσει μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στα «Ακραία Φαινόμενα» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Καμπουράκη το περασμένο Σάββατο, είχε εκτιμήσει πως πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν», κρύβεται ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Source:newpost
Μετάβαση στο περιεχόμενο