Επικαιρότητα

Σακκάς – Δημητράκης: Έτοιμοι για όλα! Με την σφαίρα στην θαλάμη τα όπλα τους!

Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκης έφτασαν το πρωί της Τετάρτης 12.06.2019, με… ιατρικές μάσκες και ρόμπες στο ΑΧΕΠΑ και με την απειλή όπλων έκαναν ληστεία, πριν τελικά συλληφθούν.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παρακολουθούσαν διακριτικά στην Αθήνα τις κινήσεις των δυο υπόπτων, 41 και 35 ετών αντίστοιχα, καθώς και οι δυο κατά το παρελθόν είχαν συλληφθεί και απασχολήσει για την συμμετοχή τους σε οργανώσεις και ομάδες, που με τον έναν η τον άλλο τρόπο, είχαν σχέση με το λεγόμενο “Αντάρτικο Πόλης”.

Μια μέρα μετά, η αστυνομία δίνει στην δημοσιότητα τα ευρήματα από τις έρευνες στα σπίτια τους, με τις Αρχές να λένε πως μέχρι στιγμής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Αλεξίσφαιρο γιλέκο,
– Μπουφάν με την ένδειξη « POLICE »,
– Μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών,
– Πλήθος τηλεφωνικών συσκευών και καρτών SIM ,
– Τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
– Πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (φορητές συσκευές αποθήκευσης, ψηφιακών δεδομένων USB , κάρτες μνήμης, σκληροί δίσκοι).

Επιπλέον, κατά τη σύλληψή τους κατασχέθηκαν στην κατοχή τους (2) πιστόλια, έτοιμα προς χρήση (με σφαίρα στη θαλάμη) και δυο «κασετίνες» με χρήματα, προερχόμενα από τη ληστεία.

Επίσης, το όχημα που χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της ληστείας είναι ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν σε ιδίου τύπου και χρώματος αυτοκίνητο.

Δείτε τις εικόνες που έδωσε η αστυνομία στην δημοσιότητα από όσα είχαν οι Σακκάς – Δημητράκης

ΣακκάςΣακκάςΣακκάςΣακκάςΣακκάςΣακκάςΟι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Source:newsit
Μετάβαση στο περιεχόμενο