“Ρουκέτα” Καλογρίτσα μετά τον καυγά με Πολάκη: Πρόσεξε, γιατί ξέρω τι είναι το white house και ο white porscha…

Ανέβηκαν οι τόνοι στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή η φράση του κύριου Καλογρίτσα, ότι έχασε τα πάντα λόγω της συμμετοχής του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό. Μάλιστα η ένταση έφτασε σε τέτοι σημείο, όπου κύριος Καλογρίτσας φώναξε στον Παύλο Πολάκη “έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας.”

Στο μεταξύ μετά τον καυγά των δύο και ύστερα από τις διαμαρτυρίες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ο Χρήστος Καλογρίτσας παρουσίασε μηνύματα sms που αντήλλαξε με τον Νίκο Παππά στα οποία φαίνεται η αγωνία του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ να μην κλείσει η εφημερίδα Documento. Από την ανταλλαγή των μηνυμάτων φαίνεται καθαρά η εμπλοκή του Χρήστου Καλογρίτσα με την εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, ενώ ο Νίκος Παππάς φαίνεται να αγωνιά μήπως ο εργολάβος κλείσει την εφημερίδα.

Επικαλείται μάλιστα πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση και χρησιμοποιεί για τον σκοπό αυτό τον Τάκη Θεοδωρικάκο, παλαιό συνεταίρο του Χρήστου Καλογρίτσα στην εταιρεία GPO.

Ο καυγάς Πολάκη- Καλογρίτσα

Καλογρίτσας: Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τις κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένεια μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ.

Πολάκης: (ειρωνικά) Κοντεύω να κλάψω

Καλογρίτσας: Χωροφύλακες και ανακριτές δεν δέχομαι

Καλογρίτσας: (για Πολάκη) Αντε ρε παληκάρια της φακής . Να με προστατεύσετε κύριε πρόεδρε. Παλικάρι της φακής. Έλα Πολάκη να τα πούμε έξω οι δυο μας.

Πολάκης: Δεν με ακουμπάει καμία σου απειλή Καλογρίτσα .

Λάζαρος Τσαβδαρίδης, βουλευτής ΝΔ: Να καταθέσεις Καλογρίτσα αυτά που έχεις. Να δώσεις στοιχεία Καλογρίτσα. Πέντε ημέρες μας δουλεύεις.

Μαρκοπουλος,: Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να τα δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά . Εδώ δεν παίζουμε κύριε Καλογρίτσα. Να μιλήσετε. Τέλος με τα αστεία κύριε μάρτυρα. Μη μας φυλλομετράτε εδώ ???. Τέρμα τα μισόλογα. Δώστε τις επικοινωνίες ΤΩΡΑ. Δεν θα κοροϊδεύετε!

Ετσι υπό την πίεση αυτή του κ Μαρκόπουλου και άλλων βουλευτών ο κύριος καλογρίτσας έδωσε κι άλλα μηνύματα προς τον κύριο Παππά, για το θέμα της εφημερίδας Docoumento.

Καλογρίτσας: Ξέρω τι είναι το white house και το white porscha

Η αντιπαράθεση Καλογρίτσα Πολάκη συνεχίστηκε στη συνέχεια και μάλιστα σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους, με τον εργολάβο να απειλεί τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι ξέρει τι είναι το white house και το white porscha. Αυτή η φράση έκανε τον κύριο Μαρκόπουλο από τη Νέα Δημοκρατία να ζητήσει από τον κύριο Καλογρίτσα να μην φύγει από την αίθουσα, πριν κάνει αποκαλύψεις.

Καλογρίτσας: Δεν είσαι σοβαρός Πολάκη ! Οι χωροφύλακες ήταν πιο έξυπνοι από εσένα. Τι θες; Να σου πω για το τι ήταν το White House και το white porscha? Ε να ξέρεις. Γνωρίζω τι είναι!

Δ.Μαρκόπουλος: Να μη φύγει ο μάρτυρας αν δεν μας τα αποκαλύψει. Καλογρίτσα δεν θα φύγεις αν δεν μιλήσεις. Μην μας εμπαίζεις. Πες τώρα. Τι ήταν white house και το white porscha. Δεν θα παίζεις εδώ. Δεν φεύγεις αν δεν μας αποκαλύψεις . Δεν ξεφεύγεις έτσι.

Τα sms του Χρήστου Καλογρίτσα με τον Νίκο Παππά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ρουκέτα" Καλογρίτσα μετά τον καυγά με Πολάκη: Πρόσεξε, γιατί ξέρω τι είναι το white house και ο white porscha...

Βόμβες Καλογρίτσα για Παππά- Βαξεβάνη και Documento- Εφυγα γιατί ήθελαν να γράφω για την Μαρέβα

Με τα sms που παρουσίασε ο Χρήστος Καλογρίτσας στην επιτροπή, μηνύματα που αντήλλαξε με τον Νίκο Παππά, προκύπτει η αγωνία του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ να μην κλείσει το Documento, επιβεβαιώνεται η εμπλοκή του Χρήστου Καλογρίτσα με την εφημερίδα, της οποίας φαίνεται να ήταν ο πραγματικός εκδότης, ενώ ο Νίκος Παππάς όχι μόνο αγωνιά να μην κλείσει η εφημερίδα- κάνει λόγο για φήμες ότι ασκούνται πιέσεις στον Χρήστο Καλογρίτσα από την πλευρά Μητσοτάκη μέσω του Τάκη Θεοδωρικάκου- αλλά εκτοξεύει και απειλές που όπως φαίνεται πολύ ενοχλούν τον κ. Καλογρίτσα.

sms kalogritsa

Νίκος Παππάς: Περί κλεισίματος ακούω, πρόσεξε

Χρήστος Καλογρίτσας: Αυτά δεν ανήκουν σε εμάς. Περι νοικοκυρέματος άκουσες; Νοικοκύρεμα και όχι κλείσιμο Νίκο μου. Με το πρόσεξε τι εννοείς; Σε αγαπώ. Σ. χ.

Νίκος Παππάς: Αν κλείσει πρόσεξε

Χρήστος Καλογρίτσας: Εμείς δεν θα την κλείσουμε. Ποιος θα την κλείσει; Οι μόνοι που μπορούν να την κλείσουν είναι οι δημοσιογράφοι. Ξέρεις κάτι; Και πάλι ρωτάω. Τι σημαίνει πρόσεξε.

Νίκος Παππάς: Εννοώ ότι δεν πρέπει να εκτεθούμε. Βουίζει ότι ο Μητσοτάκης μέσω Θεοδωρικάκου σου έχει βάλει θέμα. Εγώ δεν το πιστεύω.

Χρήστος Καλογρίτσας: Τέτοιες δήθεν αμφιβολίες όχι σε μένα. Αφού δεν τα πιστεύεις τι σε νοιάζει που βουίζει; Εγώ κομματικά πειθάρχησα και πειθαρχώ μόνο στον Αρχηγό μας και στον σύντροφό μου Π. σ. χ.

Content retrieved from: https://www.thetoc.gr/politiki/article/agrios-kaugas-kalogritsa–polaki-sti-proanakritiki-ela-exo-na-ta-poume-oi-duo-mas/.