Επικαιρότητα

Πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει: «Δεν κινήθηκα νομικά εναντίον της Acun Medya! Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι»

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή “Όλα λάθος” ήταν η Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποκάλυψε πως δεν κινήθηκε νομικά κατά της Acun Medya για να διεκδικήσει αποζημίωση για τον σοβαρό τραυματισμό της στο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι παίκτες.

«Στο παιχνίδι ήμουν δύο μήνες και μία εβδομάδα κι έκατσα και δύο εβδομάδες για να αναρρώσω στον Άγιο Δομίνικο μετά το τροχαίο. Όχι, δεν κινήθηκα νομικά. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω πάρει ένα ποσό ειδικά αν το είχα κάνει κατευθείαν, το οποίο θα με εξασφάλιζε και δεν θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψω ποτέ. Δεν το έκανα γιατί είμαι άνθρωπος, όπου δεν μου αρέσει να διεκδικώ με αρνητική βλέψη κι έτσι αέρα πράγματα. Πιστεύω ότι όλα ο Θεός τα γυρνάει και μέχρι τώρα με βάση αυτό πάει καλά», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολιδά.

Δείτε όσα είπε η Ειρήνη Κολιδά…

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά στις δηλώσεις της Ειρήνης Κολιδά! «Δεν ξέρω τι εννοεί…» Τι λέει ο Ντάνος για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και την Κατερίνα Δαλάκα…

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος απάντησε και για την δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο η Ειρήνη Κολιδά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, βέβαια, είχε τονίσει πως είχε γίνει κόψιμο και ράψιμο στο μοντάζ!

«Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά» είχε πει πρόσφατα μπροστά στην κάμερα η Ειρήνη Κολιδά…Μετά μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, όπου εξήγησε:
«Πάλι έγινε χαμός του χαμού. Θέλω να το μάθει ο κόσμος για να το ξέρει ότι όταν σου παίρνουν μια συνέντευξη οι δημοσιογράφοι κόβουν και ράβουν τα πράγματα όπως αυτοί θέλουν. Και βγάζουν το αποτέλεσμα που θέλουν – και καλά κάνουν – για να υπάρχει τηλεθέαση και να έχουμε να συζητιόμαστε και να σχολιαζόμαστε.
Βεβαίως είπα κάτι διαφορετικό. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε η δημοσιογράφος ήταν αν θα πήγαινα με τον Ντάνο, όπως την έκανε και σε όλες τις κοπέλες εκείνη την ώρα στα MAD.
Της είπα όχι γιατί δεν είναι του στυλ μου. Συνεχίσαμε με άλλες ερωτήσεις για το τι κάνω στη ζωή μου, στη δουλειά μου και αν είμαι μόνη μου ή όχι. Της απάντησα σε όλα αυτά και μετά με ρώτησε ποιος θα ήταν ο άντρας που θα γούσταρα να πάω και θα ήθελα να ήμουν σε σχέση. Και της είπα ότι γενικά δεν έχω πρότυπα φυσιογνωμικά και συγκεκριμένου χαρακτήρα… Αλλά το βασικό που πάντα ψάχνω είναι να μπορεί ο άντρας να μου γεμίζει και να με φτιάχνει στον εγκέφαλο.
Και όλα αυτά τα κόψανε, τα ράψανε και τα έφτιαξαν έτσι όπως ακριβώς ήθελαν για να είμαστε τώρα εδώ εμείς και να συζητάμε. Στα social media έγινε χαμός με τις Ντανίτσες, με βρiζουν όλη μέρα!».

«Δεν ξέρω τι εννοεί να της γεμίζω τον εγκέφαλο, αλλά δεν της έκανα κάποια πρόταση για να πάει μαζί μου. Δεν της έκανα κάποια πρόταση, οπότε δεν ξέρω γιατί τοποθετείται… Αντικειμενικά είναι μια όμορφη κοπέλα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για την Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε οτιδήποτε γράφετε από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο. Με άκουσες εμένα να πω κάτι; Δεν θα σχολιάσω κάτι που είπε κάποιος άλλος ή έγραψε».

 

Source:zappit