Επικαιρότητα

Ποιος ήταν ο «Κεφάλας» που σκότωσαν στη Μεταμόρφωση: Με 9άρι πιστόλι η δολοφονία, βρέθηκαν 6 κάλυκες

Γνωστός στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το βράδυ του Σαββάτου από αγνώστους στη Μεταμόρφωση.

Το όνομα του είχε περιληφθεί και σε δικογραφία για προστασία καταστημάτων, ενώ σε βάρος του υπήρχε και καταγγελία για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την περίπτωση ενός πελάτη σε νυχτερινό κέντρο, ο οποίος είχε κάνει φασαρία στο κατάστημα και την επόμενη ημέρα ο ιδιοκτήτης του έστειλε τον 58χρόνο και ξυλοκόπησε τον πελάτη.

Οι Αρχές τον είχαν κατατάξει σε κυκλώματα στα βόρεια προάστια και κυρίως γύρω από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Χθες βράδυ τα όπλα στο μεγάλο πόλεμο της νύχτας ήχησαν και πάλι. Οι εκτελεστές του νέου συμβολαίου θανάτου, παρακολουθούσαν το θύμα τους και μόλις αυτός σταμάτησε σε μια καντίνα στη Μεταμόρφωση λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τον 58χρόνο μπροστά στα μάτια διερχόμενων αλλά και όσων εργάζονται στη καντίνα. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν χωρίς να εντοπιστούν από περιπολίες και αναζητήσεις.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν έξι κάλυκες από 9άρι πιστόλι.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται τώρα ξανά μπροστά σε ακόμη ένα κεφάλαιο της νύχτας καθώς όπως όλα δείχνουν, τα ηνία αλλάζουν χέρια, η πίτα ξαναμοιράζεται και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό κάποιοι λύνουν και τις προσωπικές τους διαφορές.

Content retrieved from: https://www.cnn.gr/ellada/story/266064/poios-itan-o-kefalas-poy-skotosan-sti-metamorfosi.