Ποια ηθοποιός «τρώει» τον Τανιμανίδη για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ

Προς το τέλος της οδεύει η φετινή τηλεοπτική σεζόν με τα κανάλια να έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδιά τους.

Οι σταθμοί ήδη έχουν στα σκαριά αρκετά νέα προγράμματα. Από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά αποτελεί το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει κάνει τις εντυπωσιακές επιδόσεις του παρελθόντος και στον ΣΚΑΪ επικρατεί προβληματισμός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realife το κανάλι του Φαλήρου έχει καταθέσει πρόταση στον Σάκη Τανιμανίδη να αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού. Πρόκειται για το «Guess my Age» όπου οι παίκτες καλούνται να μαντέψουν την ηλικία επτά άγνωστων ανθρώπων.

Το τηλεπαιχνίδι θα βγει στον αέρα μέσα στο καλοκαίρι ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι σίγουρο ότι θα το αναλάβει.

Όπως αναφέρουν όμως νέα δημοσιεύματα, η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη είναι σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του τηλεπαιχινδιού. Μάλιστα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια τις επόμενες μέρες.

Η παρουσίαση δε θα είναι κάτι καινούργιο για την Σμαράγδα Καρύδη αφού παρουσίασε κυρίως μουσικά τηλεπαιχνίδια τόσο στο Mega όσο και στον ALPHA. Σύμφωνα με το κόνσεπτ του παιχνιδιού oι παίκτες διαγωνίζονται ανά ζεύγη και κάθε ζευγάρι υποχρεωτικά συνδέεται με ένα είδος σχέσης (μπορεί να είναι ανδρόγυνο, αδέρφια, φίλοι, κουμπάροι, ζευγάρι, μητέρα-γιος).

Κάθε ζευγάρι καλείται να μαντέψει τις ηλικίες εντελώς άγνωστων ανθρώπων. Το παιχνίδι θα διαρκεί επτά γύρους.

Source:topontiki