Επικαιρότητα

Πλαστά πιστοποιητικά αποφυλακίσεων: Εισαγγελέας καλεί Φλώρο και γνωστό ισοβίτη

Η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς καλεί πάνω από 15 άτομα με την ιδιότητα των υπόπτων για υποθέσεις παράνομων προφυλακίσεων.

Με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται από την Εισαγγελία κατά της Διαφθορά περισσότερα από 15 άτομα, ανάμεσά του άτομα που έχουν «πάνω τους» πολυετείς καθείρξεις αλλά και δημόσιοι λειτουργοί για την υπόθεση των “πλαστών” πιστοποιητικών σε βάρος του Αρ. Φλώρου.

Η υπόθεση που προκάλεσε αναστάτωση στα δικαστικά συμβούλιο της χώρας, τα οποία ήταν αρμόδια να αποφασίζουν για αποφυλακίσεις κρατουμένων με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου λόγω αναπηρίας, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της σε στάδιο προκαταρκτικής έρευνας. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου, η οποία ανακλήθηκε ύστερα από δημοσιεύματα που αναιρούσαν το ποσοστό αναπηρίας του καταδικασθέντα για την υπόθεση Energa.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα πλέον δεν αφορά μόνο την περίπτωση του Αρ. Φλώρου αλλά και άλλων αντίστοιχων υποθέσεων, μεταξύ των οποίων και γνωστού ισοβίτη. Και οι δύο καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου να καταθέσουν εγγραφές εξηγήσεις, αφού στα περιστατικά εντοπίστηκαν κοινά πρόσωπα.

Source:news247
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *