Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται και η είδηση του γάμου τους έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας τις τελευταίες δύο ημέρες.
Μπορεί να είχαμε αφήσει το λαμπερό ζευγάρι… χωρισμένο, ωστόσο οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Ιούνιο, σε έναν άκρως καλοκαιρινό γάμο που περιμένουμε με ανυπομονησία.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε κλείσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, την οποία δεν θα κάνει γιατί ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά πως θα τον ρωτήσουν για τον γάμο της πρώην γυναίκας του. Δεν ήθελε να την κάνει. Είχε προγραμματιστεί και θα κυκλοφορούσε τις επόμενες ημέρες. Μπορώ να σου επίσης πως είχε προγραμματίσει εμφάνιση τηλεοπτική σε βραδινή εκπομπή και πήρε παράταση για αργότερα. Τι θα γίνει όμως με την εκπομπή του;. Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως δεν θα γίνει αναφορά στο γάμο και θα δώσει απλά κάποιες ευχές», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Όσον αφορά την εκπομπή του «Όλα Λάθος», δεν θα παρουσιαστεί η είδηση του γάμου, ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος λέγεται ότι θα στείλει τις ευχές του στο ευτυχισμένο ζευγάρι.
Δες το βίντεο: