Επικαιρότητα

Πατούλης: Γιατί δεν σήκωσα το τηλέφωνο στη Δούρου την Κυριακή

Πρόθυμος να συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις στην περιφέρεια Αττικής δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας ότι άμεσα θα επικοινωνήσει με την Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου, μόλις ξεκαθάρισε η επικράτηση του Γιώργου Πατούλη στην Αττική, στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τηλεφώνησε στον αντίπαλό της, αλλά εκείνος δεν της απάντησε. «Πληροφορήθηκα και εγώ ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου η κ. Δούρου. Δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί της, γιατί προφανώς την ώρα που με κάλεσε, βρισκόμουν στο εκλογικό μου κέντρο και έκανα δηλώσεις στα ΜΜΕ», εξήγησε ο κ. Πατούλης, μιλώντας στο ΑΠΕ.

Πατούλης: Ως τις 31 Αυγούστου η Δούρου έχει την απόλυτη ευθύνη
«Σας διαβεβαιώ ότι θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί της, προκειμένου να συναντηθούμε και να ενημερωθώ για όλα τα ζητήματα της περιφέρειας. Από πλευράς μου είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις, πάνω από κομματικές σκοπιμότητες, για να πάμε την Αττική μπροστά», δήλωσε ο κ. Πατούλης και σημείωσε ότι η θητεία της κ. Δούρου λήγει στις 31 Αυγούστου. «Ως τότε έχει την απόλυτη ευθύνη για τη διαχείριση των ζητημάτων της Περιφέρειας Αττικής. Οφείλει, λοιπόν, το επόμενο διάστημα να φροντίσει να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος που μας πλήγωσαν. Αν πιστεύει ότι μπορούμε να την βοηθήσουμε, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε», πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.

Για το πόσο εύκολο θα είναι να διοικήσει την περιφέρεια Αττικής, με δεδομένο ότι έχει τις 38 από τις 101 έδρες του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Πατούλης απάντησε: «Θεωρώ ότι κοινό σημείο αναφοράς, όσων διεκδικήσαμε την περιφέρεια Αττικής, είναι να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που την ταλαιπωρούν. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μέσα από συνεργασία και συνεννόηση. Χθες δεν νίκησε μόνον η παράταξη Νέα Αρχή, νίκησε η ενότητα. Όπως θα διαπιστώσετε το επόμενο διάστημα, θα γκρεμίσουμε στην πράξη τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του συμφέροντος των πολιτών «οι συνυποψήφιοι μου θα δεχθούν να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο προγραμματικών συγκλίσεων πάνω στις οποίες θα κινηθούμε».

Source:iefimerida
Μετάβαση στο περιεχόμενο