Επικαιρότητα

Πανικός στους χώρους των τελειόφοιτων του κολλεγίου

Κυρία Κεραμέως γνωρίζετε οτι χιλίαδες παιδία χάνουν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια της Αγγλίας καθως εχούν απαγορευθεί οι εξετάσεις Lnat λόγω του covid-19.

Το Lnat για όσους δεν γνωρίζουν είναι εξετάσεις (γραπτές και προφορικές)που δίνουν τα παιδία που θέλουν να σπουδάσουν Νομική στην Αγγλία σε πανεπιστήμια οπως το Cambridge, Oxford, LSE, King’s College london, Durham και Bristol και αμα δεν έχουν το χαρτί απο αυτές τις εξετάσεις δεν γίνονται δεκτοί σε αυτά τα πανεπιστήμια.

Για τα δυο πρώτα πανεπιστήμια (Oxford ,Cambridge) οι εξετάσεις έγιναν κανονικά καθως ήταν μεχρι τις 30 οκτωμβρίου , δηλαδή πριν γίνει το Lockdown στην Αγγλία. Όμως για τα υπόλοιπα πανεπιστήμια δεν δέχονται να γίνουν οι εξετάσεις απο απόσταση οπως γίνονται με όλες τις υπολοιπες εξετασεις ,παίζοντας με το μέλλον των παιδίων μας.

Τέλος το θέμα αφορά τις διοικήσεις των κολλεγίων που οι γονείς αδρά έχουν πληρώσει για να φτάσουν τα παιδία τους στο Lnat καθως και το υπουργείο παιδείας και συγκεκριμενα την κυρία Κεραμέως, η οποία θα πρέπει να κάνει διάβημα στο υπουργείο παιδείας της Αγγλίας.

Content retrieved from: www.day2day.gr.