Επικαιρότητα

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν απαντά στους απογοητευμένους θαυμαστές του Game of Thrones

Tη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones έδωσε ο δημιουργός της σειράς Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Ο συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς μίλησε στο Maltin on Movies όπου ισχυρίστηκε ότι το διαδίκτυο δημιούργησε ένα τοξικό περιβάλλον για το Game of Thrones σε σύγκριση με παλαιότερες πλατφόρμες αναφοράς θαυμαστών.

«Το διαδίκτυο είναι τοξικό με τέτοιο τρόπο που οι παλιοί θαυμαστές των κόμικς δεν ήταν. Υπήρχαν διαφωνίες. Υπήρχαν διαμάχες, αλλά με τίποτα δεν έβλεπες την τρέλα του διαδικτύου», είπε.

Οι θαυμαστές του Game of Thrones ήταν τόσο απογοητευμένοι από την τελευταία σεζόν που συγκεντρώθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές απαιτώντας να ξαναγραφεί από πιο «ικανούς συγγραφείς».

Αυτό προκάλεσε την Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) να αποκαλέσει «ασεβείς» τους θαυμαστές αυτούς, ενώ ο Κιτ Χάριγκτον (Τζον Σνόου) δήλωσε ότι όποιος παραπονιέται «να πάει να …».

Με το Game of Thrones να στο οριστικό φινάλε του, το ενδιαφέρον σιγά-σιγά θα στρέφεται στο spinoff που ετοιμάζει το HBO. Ή μήπως να λέμε καλύτερα…spinoffs; Ο δημιουργός του “A Song of Ice and Fire”, George R.R. Martin, αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν κάποιο από τα πέντε υπό ανάπτυξη shows του “Thrones” να ακυρώνεται και αποκάλυψε ότι προχωρούν τελικά, τα τρία scripts εξ’αυτών, δηλαδή του “The Long Night” και ακόμη δύο.

Ο Martin έγραψε τα εξής στο επίσημο blog του:

Μιλώντας για την τηλεόραση μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε. Τα ιντερνετικά ρεπορτάζ είναι φημισμένα για την αναξιοπιστία τους. Είχαμ πέντε διαφορετικές σειρές διαδόχους του Game of Thrones υπό ανάπτυξη (δεν μου αρέσει ο όρος “spinoffs”) στο HBO και τα τρία από αυτά προχωρούν μια χαρά.

Συνέχισε αναφέρόμενος στο The Long Night με την Naomi Watts:

Εκείνο που δεν επιτρέπεται να λέω ως “The Long Night” θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του μέσα στη χρονιά και οι άλλες δύο σειρές παραμένουν στο στάδιο γραφής του σεναρίου, ωστόσο κοντεύουν να ολοκληρωθούν. Όμως περί τίνος πρόκειται; Αυτό δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω, αλλά ίσως κάποιοι από εσάς να αγοράσουν ένα αντίτυπο του FIRE & BLOOD και να κάνετε τις δικές σας θεωρίες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο