“Επιβάλλεται η συνεχής εγρήγορση για την αντιμετώπιση του κινδύνου”, τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics, καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος.
Ο καθηγητής αναφέρει μια παρατήρηση για την ερμηνεία των δεδομένων της πανδημίας.
Ο Ηλίας Μόσιαλος συγκεκριμένα λέει:
“Όπως σωστά επισήμανε ο Stephen Casper (@TheNeuroTimes) αυτό που βλέπουμε σήμερα αντανακλά τη διασπορά της νόσου πριν από 12-18 ημέρες, την έναρξη της λοίμωξης σε όσους πάσχουν πριν από 7-14 ημέρες και τις εισαγωγές στα νοσοκομεία η την επιβεβαίωση της λοίμωξης με τεστ πριν από 1-7 ημέρες.
Το παρόν είναι επομένως το παρελθόν και επιβάλλεται η συνεχής εγρήγορση για την αντιμετώπιση του κινδύνου”.
Η ανάρτηση του κ. Μόσιαλου στο Facebook:
Content retrieved from: https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/nea-anartisi-mosialou-epiballetai-sunexis-egrigorsi-gia-ton-koronoio/.
