Επικαιρότητα

Ο Γεωργούλης, οι ευρωεκλογές και οι εμφανίσεις στο YFSF

Μπαίνουμε στη Μεγάλη εβδομάδα αλλά αισίως από αύριο Μ. Τετάρτη μπαίνουμε και σε ρυθμούς προεκλογικούς. Κι αυτό γιατί και επίσημα ξεκινά η προεκλογική περίοδος για τις Ευρωεκλογές αλλά και τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου και τις 2 Ιουνίου αντίστοιχα και μαζί με αυτήν αρχίζει και ο πονοκέφαλος για τα κανάλια καθώς βγαίνουν στο προσκήνιο τα τεφτέρια για τις εμφανίσεις τον υποψηφίων.

Και μπορεί η ΕΡΤ να το έλυσε το θεματάκι με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες για Αρβανίτη και Φλέσσα κόβοντας τις εκπομπές τους, αλλά ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Αλέξης Γεωργούλης που επέλεξε για κριτική επιτροπή ο ΑΝΤ1 θα βρισκόταν αντιμέτωπος με το ίδιο πρόβλημα.

Κάθε υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές έχει δυνατότητα για δυο εμφανίσεις σε κανάλια εθνικής εμβέλειας και τρεις εμφανίσεις σε κάθε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό τοπικής εμβέλειας.

Αυτό σημαίνει ότι ο γνωστός ηθοποιός θα εμφανιστεί στις 5 Μαΐου για τον μεγάλο τελικό του YFSF στον ΑΝΤ1 καίγοντας τη μία από τις τρεις του εμφανίσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ την προηγούμενη Κυριακή 28 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα το κανάλι θα προβάλλει ένα best of μόνο με τις μεταμφιέσεις των παικτών.

Source:tinasmess