Επικαιρότητα

Νοτοπούλου μετά την αποτυχία στο δήμο Θεσσαλονίκης: Δεν βρίσκω λάθη, αν ήταν λάθος ότι έβαλα ροζ γόβες θα το κρίνετε εσείς

Κανένα λάθος δεν εντοπίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου στα όσα έκανε η παράταξη της πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής παρά το γεγονός ότι τελικά κατετάγη τέταρτη στο δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό 13,51%.

«Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Grtimes.

Στην ίδια συνέντευξη η κυρία Νοτοπούλου αναφέρεται και στην εμφάνισή της με τις ροζ γόβες λέγοντας «αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς».

Παρά το πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα η Κατερίνα Νοτοπούλου επιμένει να… χαμογελά γιατί, όπως λέει, «σε έναν χώρο που κατέρρεε στην πόλη εμείς καταφέραμε να βγούμε μπροστά. Εκλέξαμε επτά δημοτικούς συμβούλους».

Παραδέχεται, ωστόσο, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «επηρέασε και την παράταξη και τον ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζοντας ότι «αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά» αλλά και ότι «είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα».

Δεν παρέλειψε φυσικά να αυτοαποθεωθεί για τα έργα και τις ημέρες της στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης δηλώνοντας ότι «το ΥΜΑΘ ήταν μια μεγάλη πρόκληση: πως ένα άχρηστο υπουργείο μετατρέπεται σε χρήσιμο υπουργείο».

Source:protothema