Επικαιρότητα

Νέος εφιάλτης για το μοντέλο που κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του μοντέλου από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.5 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της.

Για δεύτερη φορά κάνει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά της και τους φίλους της, περιμένοντας την κρίσιμη δίκη του Μαρτίου, όπου θα υποστηρίξει στο Δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά.

Εδώ και 14 μήνες η Ειρήνη βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ, με την ψυχολογία της να είναι εύθραυστη καθώς ξεκινά ένας νέος εφιάλτης. Όπως αποκάλυψε στο Star ο δικηγόρος της, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της η Ειρήνη θα οδηγηθεί σε πολύ πιο σκληρές φυλακές, αφήνοντας πίσω της τις φυλακές ανηλίκων.

19xrono montelo kokaini

Η ίδια, όπως αναφέρει το Star επικοινώνησε με τον δικηγόρο της και του αποκάλυψε πόσο φοβάται αυτή τη νέα εξέλιξη, ενώ η αγωνία της όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες που θα κάτσει στο εδώλιο αυξάνεται.

Η δίκη θα λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου και όπως αποκάλυψε ο κ. Κεχαγιόγλου θα διαρκέσει 7 ημέρες και η απόφαση θα κρίνει το μέλλον της.

Η Ειρήνη από την πρώτη ημέρα υποστηρίζει ότι την εκμεταλλεύτηκαν και ότι δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά που μετέφερε. Η ίδια από την πρώτη στιγμή έχει δώσει τα ονόματα όσων την έμπλεξαν σε αυτή την υπόθεση, προκειμένου να πειστούν οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ για την αθωότητά τους.

Πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης εμφανίζεται ο «Ρουμάνος» τον οποίον γνώρισε η Ειρήνη στη Μυτιλήνη, ενώ σημείο κλειδί είναι η Αντίς Αμπέμπα, από όπου φαίνεται ότι παρέλαβε τον σάκο με τα ναρκωτικά.

«Η 20χρονη Ειρήνη εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr

«Και όμως υπάρχει σοβαρή περίπτωση να αθωωθεί» δηλώνει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αναφορικά με την υπόθεση της 20χρονης που συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κοπέλας, μάλιστα, υποστηρίζει στο Newsbomb.gr ότι, πέρυσι υπήρχε μία παρόμοια περίπτωση με δύο Ρωσίδες που συνελήφθησαν στο ίδιο αεροδρόμιο με αρκετά μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, και αθωώθηκαν μετά από 1-1,5 χρόνο παραμονής τους στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

«Έχει να δει τους γονείς της από τα Χριστούγεννα του 2017»

Μία φορά το μήνα το 20χρονο μοντέλο έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της και τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου. «Έχει να δει τους γονείς της από πέρυσι τα Χριστούγεννα. Θα τούς συναντήσει τον ερχόμενο Μάρτιο που θα γίνει και η δίκη. Θα πάνε και οι δύο γονείς της, ενώ ο αδελφός της θα μείνει πίσω λόγω του αρκετά νεαρού της ηλικίας του».

Όπως περιγράφει στο Newsbomb.gr, ο κ. Κεχαγιόγλου, «η ψυχολογία της έχει ανεβοκατεβάσματα. Μία είναι πολύ αισιόδοξη και πιστεύει ότι θα αθωωθεί, και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Και μία η ψυχολογία της πέφτει στα πατώματα, δεν μιλάει με κανέναν, κλείνεται στον εαυτό της και είναι με όλα αρνητική»

Πώς είναι οι φυλακές στο Χονγκ Κονγκ

Η 20χρονη Ειρήνη κρατείται σε φυλακές ανηλίκων μέχρι να συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της, όπου και θα μεταφερθεί σε φυλακές ενηλίκων. «Στις φυλακές ανηλίκων είναι καλές οι συνθήκες κράτησης. Μπορεί η Ειρήνη όχι μόνο να διαβάζει αλλά και να γυμνάζεται. Εργάζεται κιόλας», αναφέρει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr, ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Εκτυλίσσονται συγκινητικές στιγμές όταν μιλούν στο τηλέφωνο. Οι γονείς της όση ώρα μιλούν μαζί της, προσπαθούν να της δώσουν θάρρος. Έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο. Πόσο μάλλον και η ίδια, που είναι εκεί μόνη της, μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση, μακριά από την οικογένειά της», δηλώνει στο Newsbomb.gr ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Source:newsbomb
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *