Η τελευταία μόδα φαίνεται πως είναι να γράφει κανείς τα χειρότερα online για κάθε νέο επεισόδιο του «Game of Thrones». Τα ποσοστά στο RottenTomatoes που βγάζει το μέσο όρο από βαθμολογίες κριτικών και θεατών, κατρακυλούν σε επίπεδα… κακών ελληνικών σίριαλ, με το πέμπτο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς να συγκεντρώνει ποσοστό 54%!

Ενώ η όγδοη σεζόν ξεκίνησε με βαθμολογία 92% για το πρώτο επεισόδιο, το δεύτερο – που ήταν ένα από τα καλύτερα όλης της σειράς – έπεσε στο 88%, το τρίτο με τη μάχη του Γουίντερφελ στο 75% (και έγινε το δεύτερο χειρότερο της σειράς μέχρι τότε), το τέταρτο (νομίζαμε ότι) έπιασε πάτο με 57%. Και τώρα ήρθε το 54% για ένα επεισόδιο με τα εντυπωσιακότερα εφέ που έχουμε δει στη μικρή οθόνη και εξαιρετικές ερμηνείες, που όμως δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν το κακό (για πολλούς) σενάριο.

View image on Twitter

Δεκτές οι αντιρρήσεις για το πώς η σειρά φέρθηκε σε κάποιους χαρακτήρες, κατανοητό ότι πολλοί θύμωσαν με την επιλογή της Ντενέρις να κάψει όλο το Κινγκς Λάντινγκ, αλλά το 54% είναι υπερβολικά χαμηλό για τηλεόραση τέτοιου επιπέδου. Μένει να δούμε αν το μεγάλο φινάλε της σειράς την ερχόμενη Κυριακή (Δευτέρα στην Ελλάδα) θα πέσει ακόμη χαμηλότερα.