Επικαιρότητα

Νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει στη Χαλκιδική

Την στιγμή που στην κεντρική και νότια Ελλάδα επικρατούν συνθήκες καύσωνα, ενώ η πυροσβεστική καλειται να αντιμετωπίσει σειρά πύρινων μετώπων, η βόρεια Ελλάδα και η Χαλκιδική αντιμετώπισαν ακραία καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το βράδυ της Τετάρτης τη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Νέα Πλαγιά όταν καταπλακώθηκε από στέγη ταβέρνας που κατέρρευσε από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που επικαλειται το Thestival, οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, τα οποία έπληξαν το βράδυ της Τετάρτης τη Χαλκιδική, είναι πέντε.

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με το Thestival, για μια γυναίκα στα Νέα Πλάγια, για ένα ζευγάρι στη Σωζόπολη, όπου τα ορμητικά νερά παρέσυραν το τροχόσπιτο τους, ενώ δύο ακόμη νεκροί φέρονται να έχουν αναφερθεί στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Μεγάλης έκτασης είναι οι καταστροφές έχουν σημειωθεί σε αρκετές περιοχές του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, ενώ χωρίς ρεύμα παραμένουν εδώ και αρκετές ώρες περιοχές στο πρώτο και στο δεύτερο πόδι.

Source:thetoc