Επικαιρότητα

Μικρό Χόλιγουντ η Θεσσαλονίκη: Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας

Σε ένα μικρό Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη καθώς σε κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας διεξάγονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «The Enforcer» που ετοιμάζει ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thes.gr» κλειστός ήταν από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη, από τον κόμβο της Μουδανίων ως τον κόμβο του Πανοράματος, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονταν τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας.

Γυρίσματα και τη νύχτα

Το ρεύμα προς τη δυτική Θεσσαλονίκη είχε κλείσει, καθώς εκεί θα γίνει το γύρισμα, που περιλαμβάνει καταδίωξη τις νυχτερινές ώρες.

Στον περιφερειακό δρόμο γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο γύρισμα συμμετείχε και κασκαντέρ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έλαβε τις οδηγίες της παραγωγής, καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διανύει μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα το muscle car.

H σκηνή της καταδίωξης

Η σκηνή της καταδίωξης για το «The Enforcer» κράτησε πολλές ώρες και εκτός από το γύρισμα το σούρουπο έγινε και νυχτερινή λήψη. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο τιμόνι του εντυπωσιακού οχήματος αλλά δεν ήταν μόνος αφού το βράδυ βγήκαν και τα περιπολικά.

Τον «κυνηγούσαν» ειδικά οχήματα που προσομοίαζαν σε περιπολικά των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας σειρήνες και φάρους.

Το επίπονο γύρισμα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, αλλά αυτό δε θα είναι το τελευταίο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο το πρωί, ο Μπαντέρας και το υπόλοιπο καστ θα είναι στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αμύνης, που θα μείνει κλειστή για περίπου οκτώ ώρες.

Δείτε φωτογραφίες

0107-gyrisma-banderas-mpanteras
0107-gyrisma-banderas-mpanteras-2
0107-gyrisma-banderas-mpanteras-3
0107-gyrisma-banderas-mpanteras-4
0107-gyrisma-banderas-mpanteras-5
0107-gyrisma-banderas-mpanteras-6
0107-gyrisma-banderas-mpanteras-7 

Θαυμαστές περιμένουν να δουν τον Ισπανό ηθοποιό

Σύμφωνα με το «GrTimes», πολλοί είναι οι θαυμαστές του ηθοποιού που παρακολουθούν τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να επικρατεί το… αδιαχώρητο στους παράπλευρους δρόμους του περιφερειακού.

kinisi_thes

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα παρατηρήθηκε και στον παράδρομο που βρίσκεται παράλληλα του Περιφερειακού για όσους ήθελαν να πάνε προς Πανόραμα και Πυλαία.

Content retrieved from: https://www.protothema.gr/life-style/article/1139031/mikro-holigoud-i-thessaloniki-eikones-apo-ta-gurismata-tis-tainias-tou-adonio-baderas/.