Επικαιρότητα

MasterChef: Για πρώτη φορά φωτό από τα παρασκήνια!

Η ιστορική γαλλική πόλη Vichy αποτέλεσε το σκηνικό για το τελευταίο επεισόδιο του Masterchef 3, εντυπωσιάζοντας τόσο τους διαγωνιζόμενους όσο και τους θεατές.

Το Masterchef 3 είναι αδιαμφισβήτητα το ριάλιτι που ξεχώρισε φέτος το τηλεοπτικό κοινό. Και η παραγωγή το γνωρίζει πολύ καλά προσφέροντας ίντριγκες και μοναδικές εμπειρίες στους επίδοξους μαγείρους αλλά και στους τηλεθεατές.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε κουζίνες που στήθηκαν μπροστά στο κτίριο της Όπερας (Palais de Congres-Opera de Vichy) ένα μενού πέντε πιάτων, με πρώτη ύλη το ιαματικό μεταλλικό νερό του Vichy.
Στην συνέχεια, οι τρεις κριτές παρουσίασαν τον επίτιμο καλεσμένο τους, τον διάσημο και βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Ζακ Ντεκορέ, όπου έκρινε και βαθμολόγησε τα πιάτα των δύο ομάδων σε ένα μοναδικό σκηνικό, στο εσωτερικό της Όπερας και συγκεκριμένα επάνω στη σκηνή.

Το επεισόδιο προβλήθηκε χθες στις 17 του μήνα στο κοινό, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν γίνει εδώ και αρκετές ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου.
Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε δει στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, ωστόσο μια ματιά στην σελίδα στο Facebook της Όπερας του Vichy, αποκαλύπτει την προετοιμασία για ένα επεισόδιο.
Στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί βλέπει κανείς πλήθος κόσμου να δουλεύει εντατικά, να στήνονται λευκά πανιά για τον καλύτερο φωτισμό, καλώδια διάσπαρτα παντού, (ποτέ δεν τα βλέπουμε στην τηλεόραση), τους παίκτες να γελούν και να διασκεδάζουν, τους σεφ να συνομιλούν λίγο πιο πέρα, αλλά και την τοποθέτηση των πιάτων λίγο πριν παρουσιαστούν μπροστά στους κριτές σε καρότσια – τρέιλερ με ζελατίνα γύρω γύρω για να μην μπαίνουν σκόνη.

Source:iefimerida