Επικαιρότητα

MasterChef: «Ο Σταμάτης δεν σεβάστηκε ούτε την παραγωγή ούτε τους κριτές»

«Αυτό ήταν που με στεναχώρησε».

Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Σταμάτης Κωβαίος από το MasterChef μίλησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη.

Συμφωνείτε με αυτό που έκανε ο Σταμάτης;

Ήταν μια τολμηρή κίνηση. Ήμουν αρκετό καιρό έξω από το παιχνίδι για να καταλάβω την ψυχολογία του και τα κίνητρά του. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι κατά την άποψή μου δείχνει ότι δεν σεβάστηκε το βαθμό που μας στηρίζουν η παραγωγή και οι κριτές. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην επικοινωνία και θεωρώ ότι θα μπορούσε να το συζητήσει με τους κριτές.

Ποιος ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος;

Μαγειρικά πιστεύω πως οι πιο δυνατοί είναι ο Χρήστος, ο Πάνος και ο Μάνος.

Εσείς ποιον θέλετε για νικητή;

Προσωπικά κοιτάζω το σύνολο κι όχι μόνο τη μαγειρική. Θέλω να κερδίσει ο Χρήστος, γιατί είναι ταπεινός, πολύ συνειδητοποιημένος, μαγειρικά πολύ δυνατός και παίζει καθαρά.

Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου

Πώς αποφασίσατε να τα αφήσετε όλα πίσω για να μπείτε σε ένα παιχνίδι μαγειρικής;

Είμαι από τα 24 μου καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και στα 50 μου αποφάσισα ότι, παρόλο που με γεμίζει αυτό το επάγγελμα και αγαπώ πολύ την επαφή με τα παιδιά, η μαγειρική είναι ένα νέο πάθος που δεν το είχα ποτέ αναπτύξει. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω πορεία. Ήταν λίγο ρίσκο, αλλά αυτό σημαίνει να κυνηγάς τα όνειρά σου και να τολμάς.

Υπήρξε κάτι που σας φόβιζε;

Η λέξη φόβος δεν είναι η σωστή. Είχα κάποιους δισταγμούς για το ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος αρκετά εσωστρεφής, αλλά αυτή για μένα ήταν η πρόκληση, το να ξεπεράσω τα όρια τα δικά μου και να βγω στον φακό και στον κόσμο.

Κάτι που δεν περιμένατε να αντιμετωπίσετε μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού;

Το MasterChef είναι ένα παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό και πολλοί θέλουν να φτάσουν στο έπαθλο. Δεν περίμενα πόσο έντονος θα ήταν αυτός ο ανταγωνισμός. Πίστευα ότι θα παίζαμε πολύ πιο δίκαια.

Δηλαδή κάποιοι προσπαθούσαν να αναδειχθούν και με άλλους τρόπους;

Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια στο τι θα έκαναν για να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν. Δεν τους κρίνω, απλώς εγώ είχα άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι.

Source:zappit
Μετάβαση στο περιεχόμενο