Επικαιρότητα

Μaster Chef: Πρώην παίκτης αφήνει αιχμές για το φετινό τηλεπαιχνίδι – «Θα πέταγα έξω την Άλκηστη!»

Πρώην παίκτης του Master Chef «κάρφωσε» τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ τα είπε έξω απ΄ τα δόντια και για την Άλκηστη!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βάχο, ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την εμπειρία του στο Μaster Chef και άφησε τις αιχμές του.

Μaster Chef: Πρώην παίκτης αφήνει αιχμές για τον Κοντιζά! «Θα πέταγα έξω την Άλκηστη!» (βίντεο)

«Μου έδωσε πολλές ευκαιρίες το παιχνίδι και η δημοσιότητα, δεν έχω σταματήσει να δέχομαι προτάσεις, είναι επιλογή μου να μη θέλω να δουλεύω τώρα. Η δημοσιότητα είναι επικίνδυνη. Κι εγώ κάποια στιγμή παρασύρθηκα, αλλά επανήλθα»!

Και τόνισε ο… Κωνσταντίνος Βάχος: «Φέτος το μαγειρικό επίπεδο είναι χαμηλότερο σε σχέση με πέρυσι, κυριαρχούν περισσότερο οι χαρακτήρες. Βλέπω θεατρινισμούς φέτος στο MasterChef. Αν είχα στην κουζίνα μου την Άλκηστη, θα την πέταγα έξω για τη συμπεριφορά της»!

«Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη λόγω του χαρακτήρα του, όπως επίσης και με την Μάγκυ γιατί έχει και αυτή τον ίδιο χαρακτήρα, εξάλλου είχε βγάλει και κάτι επάνω μου, ότι η φωνή μου της προκαλεί άγχος. Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Τζώρτζη γιατί είναι ένας τηλεοπτικός μαϊντανός. Ο Κοντιζάςπέρυσι έκοψε διαγωνιζόμενο γιατί δεν είχε βγάλει όλο το έντερο από μια γαρίδα και φέτος έβαλε διαγωνιζόμενο μέσα που είχε χώμα στο πιάτο του. Ίσως να χαλάρωσαν επειδή δεν έγιναν αιτήσεις από σημαντικά άτομα φέτος», υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Βάχος που συμμετείχε στο ριάλιτι μαγειρικής.