Master Chef: Γιατί πουλάει περισσότερο από το Survivor ή άλλα ριάλιτι μαγειρικής;

Master chef: 5 λόγοι που είναι το κορυφαίο πρόγραμμα της τηλεόρασης!

Δε χωράει συζήτηση και αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα της τηλεόρασης του Star είναι το κορυφαίο και καλύτερο πρόγραμμα στη ζώνη prime time στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Ρωτάνε διάφοροι πως είναι δυνατόν ένα ριάλιτι μαγειρικής να πηγαίνει καλύτερα από χρονιά σε χρονιά…

Ποια λοιπόν είναι η συνταγή της επιτυχίας; Πιο είναι το μυστικό που κάνει το Master Chef το κορυφαίο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης.
Αυτό θα σας αναλύσουμε σήμερα στο Vandas blog στο Υouweekly.gr

1. Φοβεροί κριτές, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ο Κοντιζάς, ο Κουτσόπουλος και ο Ιωαννίδης, στους ρόλους τους είναι εκπληκτικοί!

Αν και φέτος πήγαν να ξεφύγουνε. ιδιαιτέρως ο Κοντιζάς. στην αρχή του παιχνιδιού με υπερβολές και έναν τρόπο επικοινωνίας με τους παίκτες κάπως περίεργο… είχα γράψει αναλυτικά στο blog…

Τώρα πλέον όχι απλά μαζεύτηκε, αλλά είναι καλύτερος από ποτέ!

Οι τρεις λοιπόν αυτοί οι κριτές είναι καταπληκτικοί. Διότι είναι τόσο όσο. Δεν υπερβάλλουν, δεν καπελώνουν τους παίκτες, είναι πολύ συμπαθητικοί, δεν έχουν τουπέ και συνεχίζουν τη δουλειά τους χωρίς να κάνουν υπερέκθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

2.Το κάστινγκ των παικτών. Είναι παιδιά που έχουν ταλέντο, αλλά δεν είναι 100% επαγγελματίες είναι παιδιά που την μια στιγμή σου φαίνεται ότι θα κατακτήσουν το φετινό Master Chef και την άλλη κάνουνε παιδαριώδη λάθη στη μαγειρική!

Είναι παιδιά που μας αρέσει να παρακολουθούμε, γιατί είναι παιδιά προσγειωμένα, ούτε πολύ όμορφα ούτε πολύ άσχημα, αλλά απολύτως προσιτά. Οι παίκτες του Master Chef καλύπτουν όλη την γκάμα της ελληνικής κοινωνίας ο καθένας μας μπορεί να δει τον εαυτό του χοντρός, λιγνός, όμορφος, άσχημος!

3. Η σκηνοθεσία και το μοντάζ του παιχνιδιού είναι καταπληκτικά. Οι εικόνες και το σενάριο του κάθε επεισοδίου είναι άψογα σε κάθε λεπτομέρεια.

4. Το Star τολμά να κάνει αλλαγές. Φέτος βλέπουμε ένα άλλο παιχνίδι με ομάδες και ανταγωνισμό μεταξύ των παιδιών σε άλλο επίπεδο. Προφανώς, αντέγραψαν το the voice αλλά και τι σημασία έχει ο κόσμος βλέπει κάτι φρέσκο και δεν βαριέται!

5. Η παραγωγή. Πρόκειται για μια άκρως σοβαρή και ακριβή παραγωγή με ένα κανάλι να μην φοβάται να ξοδέψει σε όλα τα επίπεδα. Σε διαφήμιση σε studio σε μάρκετινγκ στα πάντα!

Master Chef – αποκλειστικό: Αλλάζουν τους κανόνες λίγο πριν τον τελικό! Αποκάλυψη βόμβα μέσα από το STAR!

Διέρρευσαν πληροφορίες μέσα από το STAR και τις έχω κατ’αποκλειστικότητα στο Youweekly.gr και στο Vanda’s! Αλλάζουν τους κανόνες πριν τον τελικό του Master Chef!

Moυ το ζητάτε πολλοί και…. πολύ και δεν μπορούσα να σας το αρνηθώ! Έβαλα λυτούς και δεμένους και σήμερα, στο Vanda’s blog του Youweekly.gr σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ με την διαρροή και το spoiler για το Master Chef του Star!

Πώς θα γίνει ο τελικός; Βήμα βήμα όσα θα δούμε αλλά και όσα θα αλλάξουν συγκριτικά με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μαγειρικής!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι το Master Chef θα συνεχιστεί ως τα µέσα Μαΐου», αφού έχει ανοδική πορεία καταγράφοντας, καθηµερινά, ποσοστά άνω του 30%.

undefined

Το ριάλιτι μαγειρικής με τους αγαπημένους κριτές του Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη αλλά και τους παίκτες που έχουν απομείνει και διαθέτουν όλοι τους δυνατές προσωπικότητες και μαγειρική δεινότητα, έχουν καταφέρει να μονοπωλούν κάθε βράδυ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όπως δείχνουν τα πράγματα, όλοι μας θα “ξεχειμωνιάσουμε” με τη συγκεκριμένη παρέα.

Όπως και πέρυσι, εκτός από το έπαθλο των 50.000 ευρώ για τον νικητή, θα υπάρξουν επιπλέον δοκιµασίες για να δοθεί «Silver award» σε όποιον κατακτήσει τη δεύτερη θέση, άρα θα έχουμε όχι έναν αλλά δύο νικητές!

Υπενθυμίζω ενδεικτικά ότι πέρυσι εκτός από τον Τιμολέοντα Διαμαντή ανακηρύχθηκε νικητής και ο Χρήστος Γλωσσίδης, με μόλις έναν πόντο διαφορά!

Έτσι, ο πρώτος θα λάβει επάξια τη μερίδα του λέοντος και τα 50.000 ευρώ, όμως ο δεύτερος δεν θα φύγει καθόλου παραπονεμένος καθώς θα κερδίσει το… αργυρό με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

undefined
Η διαδικασία που θα βγάλει το νικητή θα είναι φυσικά διαγωνισμός μαγειρικής και όχι ψηφοφορία του κοινού και οι κριτές θα βαθμολογήσουν την προσπάθεια των τριών τελευταίων σεφ που θα έχουν μείνει ώστε να αναδείξουν τον πρώτο αλλά και τον δεύτερο νικητή!

undefined
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες οι παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό θα πρέπει να αντιγράψουν πολύ πιστά ένα πιάτο επιπέδου εστιατορίου Michelin!

Source:youweekly
Μετάβαση στο περιεχόμενο