Επικαιρότητα

Μάριος Παπαγεωργίου: Φωνές και κατάρες στη δίκη για τη δολοφονία – «Τον σκότωσαν όπως τον Γραικό»

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2002.

Με φωνές και κατάρες κατά του βασικού κατηγορουμένου, συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, χθες Πέμπτη (20/06) η δίκη για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Η μητέρα του άτυχου νέου και οι συγγενείς του ξέσπασαν, ζητώντας να μάθουν πού είναι θαμμένο το παιδί.

«Θάνατος στους δολοφόνους, σκοτώσανε το παιδί και το έχουνε πετάξει. Και τον Γραικό έτσι τον πετάξανε […]. Έτσι έχουν και τον Μάριο. Τα παιδιά τους νεκρά να τα πάρουνε και ας πιστεύω στο Θεό. Ότι κάνανε, έχουνε μια μάνα και την έχουνε κάνει να λιώνει. Να λιώσουν τα παιδιά τους».

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος

Μετά το τέλος των αγορεύσεων ο βασικός κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε τον λόγο. Ισχυρίστηκε και πάλι ότι δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας του άτυχου νέου.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Και μάλιστα εξαιτίας του συκοφάντη (σ.σ. ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου) κινδυνεύει η ζωή μου στις φυλακές. Έχω να μιλήσω με τον γιο μου τρία χρόνια».

«Δολοφόνε, στα παιδιά σου θα το βρεις. Στον τάφο θα τα βρεις» ήταν η οργισμένη αντίδραση της μάνας του Μάριου, σημειώνει το Star.

«Όταν ένας τέτοιος άνθρωπος αποκαλεί έναν δικηγόρο πολιτικής αγωγής συκοφάντη πάει να πει ότι κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του βλέποντας ότι θα εμπλακούν συγγενικά του πρόσωπα σε περαιτέρω διώξεις και αυτό είναι που τον ζορίζει και για μένα αυτή θα είναι και η λύση της υποθέσεως» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος.

Μητέρα Μάριου: Θέλω να μάθω πού είναι το παιδί μου

Στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου, η μητέρα του Μάριου, συγγενείς και φίλοι με φωτογραφίες στα χέρια παρακολουθούσαν τη διαδικασία, περίμεναν έστω και την τελευταία στιγμή να μάθουν που είναι θαμμένο το παιδί.

«Περιμένω την απόφαση του σεβαστού δικαστηρίου και στο επόμενο δικαστήριο να καταδικάσει τον ένοχο και να βρεθούν και οι υπόλοιποι, όσοι εμπλέκονται, μήπως μπορέσουμε και μάθουμε που βρίσκεται το παιδί μου».

Δικηγόρος κατηγορούμενου: Χωρίς πτώμα δεν έχουμε ανθρωποκτονία

«Το δικαστήριο, για αυτό διέκοψε για τόσες ημέρες, θα απασχολήσει αρκετά όλη αυτή η νομική διερεύνηση του ζητήματος, γιατί για να έχουμε ανθρωποκτονία, θα πρέπει να έχουμε και πτώμα και συγκεκριμένες αποδείξεις οι οποίες να κατατείνουν προς αυτό το αποτέλεσμα» υποστήριξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μανώλης Αναστασάκης.

Η απόφαση αναμένεται να βγει στις 26 Ιουνίου.

Source:newsbomb
Μετάβαση στο περιεχόμενο