Επικαιρότητα

Ληστεία στον Κορυδαλλό – Νεκρός υπάλληλος σεκιούριτι

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου ενός άνδρα 51 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, στον Κορυδαλλό, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας σε εταιρεία μεταφορών, στην οδό Δερβενακίων.

Όπως υποστήριξε η κόρη του άνδρα 51 ετών μιλώντας στην αστυνομία, ο πατέρας της τής τηλεφώνησε στις 02.40 τα ξημερώματα αναφέροντας της ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Στη συνέχεια, η κόρη του κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, με τους διασώστες να καταφθάνουν πρώτοι και να μεταφέρουν τον άνδρα στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση, πληροφορήθηκαν πως το θύμα της ληστείας είχε καταλήξει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δράστες είναι δύο με τρία άτομα, που αιφνιδίασαν τον 51χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν σε καρέκλα, αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή στο χώρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σημείο υπήρχε μεγάλη κινητικότητα (φορτώσεις εκφορτώσεις) μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Πλέον οι αστυνομικοί διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ αναμένεται η κατάθεση της κόρης του άνδρα που έφερε βηματοδότη και είχε προβλήματα με την καρδιά του, προκειμένου να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα για το συμβάν.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Source:thetoc