Επικαιρότητα

Οργή για την επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Ο Πρόεδρος της ΝΔ καλεί τον πρωθυπουργό να τον απομακρύνει. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έψεξε τον Κυμπουρόπουλο γιατί προσλήφθηκε ως ΑΜεΑ στο ΕΣΥ.

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο είναι ίσως η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για πολλούς. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έβαλε στο στόχαστρό του έναν άνθρωπο όχι απλά υπόδειγμα θέλησης και θάρρους, αλλά έναν άνθρωπο που παρά τα προβλήματα υγείας που έχει δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έγινε αυτό που επιθυμούσε. Ο Παύλος Πολάκης ο άνθρωπος που κατέχει δημόσιο αξίωμα στον χώρο της υγείας τα έβαλε με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας όταν με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης σχολίασε μια ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στην οποία ανέφερε ότι δεν θέλησε ποτέ μόρια, επιδόματα και χάρες. Ότι διεκδικεί ίσες ευκαιρίες και αυτό που δεν υπάρχει. Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την αναπηρία(!) του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως εξής: «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι ετσι : (οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!»

Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Πριν από λίγο ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έγραψε:

Στη ΝΔ υπάρχει έντονη ενόχληση για την απρέπεια του Παύλου Πολάκη να επιτεθεί στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Ενδεικτικό είναι το μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Ζούλα: «Ακόμη και η λέξη ‘ντροπή’ έχει χάσει πια το νόημά της», έγραψε.

Ίσως η απάντηση στον Παύλο Πολάκη να μπορούσε να είναι αυτή η ανάρτηση

Υπάρχουν τόποι που το αμαξίδιο δεν φτάνει. Γι' αυτό, έχει μεριμνήσει ο #αδελφός μου ο Σπύρος, με τις… πατέντες του.?…

Δημοσιεύτηκε από Στέλιος Κυμπουρόπουλος στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

 

Source:newsit
Μετάβαση στο περιεχόμενο