Επικαιρότητα

Λαχτάρα για τον Γιώργο Παπανδρέου: Έπεσε σε μπουρίνι με το κανό – Έδωσε μάχη με κύματα 2 μέτρων

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη νέα περιπέτεια του πρώην πρωθυπουργού με το κανό, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με κύματα ύψους δύο μέτρων την ώρα που η κακοκαιρία χτύπησε το Ρίο

Περιπέτεια για τον Γιώργο Παπανδρέου στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του. Την Κυριακή 16 Ιουνίου, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε για να κάνει μία βόλτα με το κανό, όταν την περιοχή χτύπησε ένα ξαφνικό μπουρίνι, που λίγο έλειψε να μετατρέψει τη βόλτα του σε εφιάλτη.

«Είδαμε τον Γιώργο να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει» μας περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Λαχτάρα για τον Γιώργο Παπανδρέου: Έπεσε σε μπουρίνι με το κανό - Έδωσε μάχη με κύματα 2 μέτρων

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα κύματα έφταναν τα δύο μέτρα! Τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το πανό του εμφανίζεται μακριά από την ακτή. Παρά τα κύματα και το μπουρίνι ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και βγήκε στην ακτή. «Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στην θάλασσα» καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας. Όσοι ήσαν στην ακτή και έβλεπαν τις προσπάθειες του Προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ πραγματικά έζησαν στιγμές αγωνίας μέχρι να καταφέρει να βγει στην στεριά. Να θυμίσουμε πως εκείνη την ημέρα, τα κύματα έφθαναν σε ύψος… 2 μέτρων, ενώ μέχρι και το φέρι της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει, αφού τα κύματα το είχαν μετατρέψει σε καρυδότσουφλο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου βιώνει μια περιπέτεια με το κανό. Πέρυσι, το κανό του είχε αναποδογυρίσει και έπεσε στα βράχια στη Σκιάθο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

Source:news247