Επικαιρότητα

Κωσταράκος: Μην εμπλέκετε σε πολιτικά παιχνίδια την ηγεσία των Eνόπλων Δυνάμεων

Οι αιχμηρές αναρτήσεις στο Facebook του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμου Αρχηγού του του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Αντίθετος με την υπουργοποίηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη εμφανίστηκε o πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχαήλ Κωσταράκος.

«Κύριοι μην εμπλέκετε στα πολιτικά σας παιγνίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Βλάπτετε την ασφάλεια των Ελλήνων και τη δημοκρατία!!» έγραψε ο κ.Κωσταράκος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Οι δύο αναρτήσεις του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ:

Επίσης, σε προηγούμενη ανάρτησή του έθετε καίρια ερωτήματα για τη διάδοχο κατάσταση στο Υπουργείο Άμυνας, αφήνοντας αιχμές κατά του Πάνου Καμμέννου και καλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό με το ΚΥΣΕΑ να παρέμβουν «πριν η φάρσα γίνει τραγωδία».

«Γιατί πρόσωπα της εμπιστοσύνης του μετά την αποχώρηση του; Συνεχίζει να έχει παραμένοντα συμφέροντα και ενδιαφέροντα μετά την αποχώρηση του; Συνεχίζει να έχει λόγο; Γιατί; Έχει κάποιο σκοπό; Μήπως θεωρεί την Εθνική Άμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις οικογενειακή του επιχείρηση;» διερωτάται ο κ. Κωσταράκος.

Source:newpost
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *