Επικαιρότητα

Κερατσίνι: Άγρια ληστεία σε στάση τρόλεϊ – Έσυραν 28χρονη στην άσφαλτο για ένα κινητό

Ενα Samsung Galaxy S7 παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της – Το θύμα «γραπώθηκε» από την πόρτα λευκού βαν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να τη σέρνει στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί

Κυνήγησε τον ληστή της, κρεμάστηκε από την πόρτα του οχήματος διαφυγής που οδηγούσε συνεργός του για να τον σταματήσει και σύρθηκε αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, όμως δεν κατάφερε να τον πιάσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μια άγρια ληστεία με θύμα μια 28χρονη γυναίκα που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία σημειώθηκε στο Κερατσίνι.

Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η 28χρονη περίμενε στη στάση τρόλεϊ της Ακτής Ιωνίας όταν ένας μελαχρινός άντρας μετρίου αναστήματος την πλησίασε και την ρώτησε τι ώρα είναι.

Ανυποψίαστη, έβγαλε το κινητό της ένα Samsung Galaxy S7 και πριν προλάβει να αντιδράσει ο περίεργος άντρας το άρπαξε και άρχισε να τρέχει. Η κοπέλα τον ακολούθησε και όρμησε πάνω του όμως ο ληστής την απώθησε και μπήκε τρέχοντας σε ένα λευκό βαν που τον περίμενε συνεργός του. Το θύμα «γραπώθηκε» από την πόρτα, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να τη σέρνει στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ οι ληστές χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Source:protothema
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *