«Καλύτερα που τελειώνει το Τατουάζ! Έχουν συμβεί άπειρα πράγματα…»

Για το φινάλε της δημοφιλούς σειρές και άλλα πολλά μίλησε η ηθοποιός

Για το Τατουάζ και άλλα πολλά μίλησε η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλέραμα.

Το «Τατουάζ» οδεύει πια προς το τέλος… Πώς νιώθετε;
«Πράγματι, δεν απομένουν ούτε 3 μήνες ως το μεγάλο φινάλε. Καθώς όμως ανέκαθεν αντιλαμβανόμουν κάθε τέλος ως νέα αρχή, νιώθω πως πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη. Άρχισε, πήγε καλά και έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν ολοκληρώνεται. Πέρασα πολύ ωραία, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερο να τελειώνουν εγκαίρως, πριν αρχίσουν να παρατραβούν».

Εάν υπήρχε και 3η σεζόν, φοβόσασταν μήπως πλατειάσει;
«Προβάλλονται τέσσερα δίωρα επεισόδια την εβδομάδα, επομένως έχουν συμβεί άπειρα πράγματα σε όλους τους χαρακτήρες. Πόσα ακόμα πια να τους συνέβαιναν; Μετά φυσικά και θα πλάτειαζε. Καλύτερα λοιπόν που τελειώνει».

Με την Αμαλία, που υποδύεστε, τι θα συμβεί στο φινάλε;
«Δεν έχω ιδέα! Θέλω να ελπίζω πως, επειδή τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί της έχουν συμβεί πάρα πολλά και την έχουν ταλαιπωρήσει, στο τέλος δεν θα… κλατάρει, αλλά θα έχει ως χαρακτήρας χάπι εντ».

Μια και μιλήσατε για ταλαιπωρία, σε πόσα επεισόδια ήσασταν σε… κώμα;
«Έχω χάσει τον αριθμό… Σε 40, σε 60 επεισόδια; Δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως από κάποια στιγμή και ύστερα, καθώς ήμουν διαρκώς καθηλωμένη στο κρεβάτι, πιανόταν όλο μου το σώμα».

Το ότι πηγαινοερχόσασταν στην Κύπρο δεν ήταν κι αυτό κουραστικό;
«Ήταν όντως μια κάποια επιβάρυνση να βρίσκομαι δύο ημέρες την εβδομάδα στην Κύπρο για τα γυρίσματα. Από κάποια στιγμή και ύστερα όμως γίνεται συνήθεια: το αεροπλάνο, η διαδικασία, ακόμα και το ίδιο το δωμάτιο του ξενοδοχείου φαντάζει σαν το σπίτι σου. Ύστερα από τόσες ώρες γυρισμάτων όμως, όταν επιστρέφεις σε αυτό το δωμάτιο και δεν έχεις καμία άλλη υποχρέωση, ξεκουράζεσαι περισσότερο απ’ ό,τι αν βρισκόσουν σπίτι, που όλο και κάποια δουλειά ξεφυτρώνει».

Καθώς είστε και μητέρα, νιώθετε περίεργα που χρειαζόταν να λείπετε;
«Σε αποσυντονίζει το να λείπεις από τη ζωή σου δύο ημέρες την εβδομάδα. Όμως όταν αποφασίζω να κάνω κάτι, όσες δυσκολίες κι αν έρχονται, δεν γκρινιάζω. Μου λείπουν τα παιδιά μου, όμως ξέρω με βεβαιότητα πως βρίσκονται σε καλά χέρια κατά την απουσία μου. Με βοηθά πολύ η μητέρα μου Βίκυ, αλλά και ο πρώην άντρας μου, ο Πέτρος (Λαγούτης), είναι ενεργά παρών στη φροντίδα τους. Έπειτα, ο Δημήτρης, που είναι πια 16,5, και ο Γιωργής στα 13 έχουν αρχίσει να έχουν τις δικές τους ζωές. Έτσι κι εγώ λείπω έχοντας λιγότερες ενοχές».

Τα παιδιά σάς βλέπουν; Σας κάνουν κριτική;
«Έχω μεγαλώσει τους γιους μου ως προσωπικότητες αυτόνομες, οπότε είναι ελεύθεροι να μου λένε τα πάντα. Βεβαίως και κάνουν κριτική, στην οποία δίνω μεγάλη βάση. Τα σχόλιά τους μάλιστα, άλλοτε αρνητικά και άλλοτε θετικά, έχουν λειτουργήσει βοηθητικά στο παίξιμό μου».

Με τον Κούλλη Νικολάου πώς είναι η συνεργασία σας;
«Είναι τίμιος, ευθύς και πρακτικός, κι επειδή έχουμε τα ίδια πιστεύω, συνεργαζόμαστε άψογα και δίχως πολλά λόγια. Είναι και πολύ αστείος και γελάμε πολύ».

Source:protothema
Μετάβαση στο περιεχόμενο