Επικαιρότητα

«Καλό μεσημεράκι»: Τα καραντινάτα ριάλιτι και η τράπουλα ως εκπαιδευτική τηλεόραση

Tι σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς;

Ο κορονοϊός οφείλεται στο ότι οι νέοι έκαναν σεξ το καλοκαίρι δηλώνει γνωστός ανδρολόγος. «Όσο κρατάτε τον γκιώνη στο κλουβί όλα εντάξει» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς ξεκινώντας  το stand up του.

Η εκπαιδευτική τηλεόραση μαθαίνει στα παιδιά μαθηματικά με τράπουλα και ο Νίκος το βρίσκει χρήσιμο για το μελλοντικό τους εισόδημα.

Το έκτακτο νέο της Βάνιας είναι ότι η Μπιγιονσέ κάνει το δικό της μέλι δικαιολογώντας τον τίτλο της ως Queen Bee.

Όλα τα ριάλιτι έχουν γίνει καραντινάτα και μιας και όλα τα κανάλια έχουν ριάλιτι, ο ΑΝΤ1 ήταν ο μόνος που δεν είχε.

Ο Νίκος όμως του εξασφάλισε το σωστό πρόμο για τη «Φάρμα».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πρότεινα και ποιες εκπομπές πρέπει να επιστρέψουν στην τηλεόραση, όπως το αξέχαστο «Ερωτοδικείο».

Ξεχωριστή θέση στον σχολιασμό του παρουσιαστή είχαν τα αλλοπρόσαλα ποστς των celebrities όπως της Μέγκι Ντρίο ή του Ιωάννη Παπαζήση.

Η Βάνια από την άλλη απευθύνθηκε με… άψογα Αγγλικά στη Μαντόνα.

Μπήκαν οι παλιοί παίκτες στο GNTM και φωτογραφήθηκαν σαν «Άγγελοι του Τσάρλι» όπως τραγούδησε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Content retrieved from: https://znews.gr/media/media-news/kalo-mesimeraki-ta-karantinata-rialiti-kai-i-trapoula-os-ekpaideftiki-tileorasi/.