Επικαιρότητα

«Γρίφος» οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με το Κίνημα Αλλαγής

Θα μείνει στο Κίνημα Αλλαγής; Θα μετακινηθεί προς τη Νέα Δημοκρατία; Θα κατέβει υποψήφια για το Δήμο; Στην Ευρωβουλή; Στις εθνικές εκλογές; Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τις προθέσεις της Εύας Καϊλή. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα μετακινηθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Το Newsbomb.gr σας μεταφέρει όλες τις συζητήσεις και τις ζυμώσεις που γίνονται με τη γνωστή Θεσσαλονικιά. Η ίδια η κ. Καϊλή απάντησε στη Χαριλάου Τρικούπη πως «δεν βρίσκει λόγο για να αλλάξει κόμμα».

Αυτό τουλάχιστον διαμηνύουν προς ώρας συνεργάτες της κυρίας Φώφης Γεννηματά όταν έφτασαν στα αυτιά τους διάφορες πληροφορίες ότι η Καϊλή ενδέχεται να κατέβει με άλλο κόμμα και όχι με το ΚΙΝ.ΑΛ. Να σημειώσουμε ότι οι φήμες ήθελαν την Εύα Καϊλή να πηγαίνει στη ΝΔ.

Ένα άλλο ζήτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι τι θα κάνει με το Δήμο της Θεσσαλονίκης. Σε ότι αφορά την πιθανή απάντησή της για το δήμο Θεσσαλονίκης θα την δώσει μετά την ερχόμενη Τρίτη, αλλά μάλλον -πάλι σύμφωνα με πληροφορίες από το Κίνημα Αλλαγής – δεν βρίσκει τη διεκδίκηση του δήμου ελκυστική υπόθεση, κάτι που αν επαληθευτεί τότε σημαίνει ότι θα επιθυμούσε τελικά να παραμείνει στην ευρωβουλή.

Όπως και να έχει η περίπτωσή της εξελίσσεται σε γρίφο και τελικά όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση που θα δώσει η ίδια, την Τρίτη, στη Φώφη Γεννηματά.

Η εμπλοκή θα είναι μεγαλύτερη αν η κυρία Γεννηματά έχει άλλη προσέγγιση στο θέμα της Ευρωβουλής. Τότε, η A’ Θεσσαλονίκης θα είναι μονόδρομος για την Καϊλή και θα πρέπει να κατέλθει ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές.

Source:newsbomb
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *